Sus

Cu toate ca primavara abia si-a intrat in drepturi, cu siguranta si tu visezi cu ochii deschisi la vacanta de vara. La mare, nisip fin, apa calduta care te imbie sa inoti, momentele de relaxare in care auzi doar valurile si noptile lungi in care te distrezi alaturi de prieteni. De aceea, vrem sa iti recomandam o destinatie pe care nu ai cum sa o refuzi si care imbina perfect toate cele descrise anterior si nu numai. Vara aceasta, alege sa iti petreci vacanta de vara in Bulgaria si nu vei regreta! In continuare, iti vom prezenta cateva motive pentru care sa alegi aceasta destinatie, iar pe site-ul nostru te asteapta cele mai bune oferte pentru sejururi Bulgaria 2022

Ai de ales intre numeroase statiuni, una mai imbietoare ca alta 

Litoralul bulgaresc include statiuni oarecum asemenatoare, dar in esenta foarte diferite. Aici, vei gasi statiuni boeme, cu multa istorie, unde vei admira arhitectura cladirilor si numeroase vestigii istorice, dar si statiuni moderne, construite special pentru turism. Poti opta pentru o statiune linistita, ideala pentru persoanele care vor doar relaxare sau pentru o statiune in care distractia se intinde pana dimineata. 

Poti vizita o alta tara fara sa petreci mult timp pe drum 

Nimeni nu isi doreste sa ajunga in concediu deja obosit de pe drum si sa aiba nevoie de o zi de refacere. De aceea, daca vrei sa vizitezi o tara straina, dar fara a petrece mult timp pe drum, Bulgaria este destinatia ideala. Pachetele turistice de la Hello Holidays iti ofera posibilitatea de a merge in concediu cu autocarul, cu masina personala sau chiar si cu avionul. Stim ca in special persoanele din vestul tarii au un drum lung pana la mare, asa oferim posibilitatea transportului cu avionul, cu plecare din Cluj, ceea ce va scurta foarte mult traseul, chiar daca te deplasezi cu masina pana acolo, din judetele invecinate. 

Ospitalitate si servicii de exceptie 

Probabil ai auzit de ospitalitatea bulgarilor si de serviciile de exceptie oferite de catre unitatile de turism din aceasta tara. Iti confirmam ca vei avea parte de cele mai bune conditii, indiferent de pachetele turistice alese. Poti opta pentru pachete ultra all-inclusive sau all-inclusive, cazare cu mic-dejun doar sau cu demipensiune, cazare la hoteluri de 3, 4 sau 5 stele, in functie de bugetul disponibil, insa iti garantam ca iti vor fi depasite asteptarile. 

Poti vizita diverse obiective turistice 

Un concediu la mare nu trebuie sa fie plictisitor sau sa insemne doar stat la plaja. Nici nu este recomandat sa te expui la soare la orele dupa-amiezii, asa ca vei avea posibilitatea de a vizita numeroase obiective turistice. Poti vizita castele, cum ar fi Castelul Reginei Maria de la Balchik, poti admira orasul vechi Nessebar, poti vizita vestigii arheologice si asa mai departe. 

Preturi pentru toata lumea 

Nu in ultimul rand, trebuie sa mentionam si preturile pachetelor turistice. Daca vei intra pe site-ul nostru, vei observa ca preturile ofertelor incep si de la 88 euro pentru 3 nopti/persoana, cu transport cu autocarul. Astfel, oricine poate petrece timp de calitate la mare si se poate intoarce acasa cu amintiri nepretuite! 

Asadar, daca vrei sa vizitezi Bulgaria, te asteptam cu oferte de nerefuzat!