Sus

Ai fost vreodata in Bulgaria? Daca nu, permite-ne sa iti purtam pasii spre aceasta tara exceptionala, aflata in vecinitatea Romaniei, in care poti ajunge foarte usor. Cu ajutorul Hello Holidays, poti ajunge extrem de repede in Bulgaria, cu autocarul, chiar si cu avionul sau daca doresti, poti opta pentru o vacanta cu masina personala. In cele ce urmeaza, iti vom spune pe scurt ce poti vizita in Bulgaria si cum ii poti descoperi frumusetea si miresmele. 

Bulgaria este tara renumita pentru produsele din trandafir de Damasc (trandafirul ce se foloseste la dulceata), produsele din lavanda si bineinteles, pentru litoral si munte. Iti recomandam macar o data in viata sa vizitezi aceasta tara si sa revii sa ne spui impresia ta. Este atat de frumoasa si ar trebui promovata mai mult, deoarece are potential. 

In primul rand, iti recomandam sa vizitezi litoralul bulgaresc. Ai la dispozitie foarte multe statiuni turistice, iar ce este interesant este faptul ca niciuna nu seamana cu o alta. Dintre statiunile de pe litoralul, enumeram: Golden Sands (Nisipurile de Aur), Sunny Beach, Ozbor, St. Constantin si Elena, Elenite, Balchik, Nessebar, Albena si multe altele. Fiecare dintre acste statiuni este renumita pentru ceva special. Spre exemplu, la Balchik poti descoperi Castelul Reginei Maria, gradina botanica, in care exista numerosi cactusi si un parc exceptional care imita labirintul minoic. Nessebar este cea mai veche statiune din Bulgaria si putem spune chiar din Europa. Este o statiune frumoasa, eleganta si ideala pentru toti cei care vor sa se bucure de un concediu boem. 

In aceste statiuni poti ajunge cu masina personala, cu autocarul sau cu avionul. Iti punem la dispozitie numeroase pachete turistice, astfel incat sa le alegi pe cele mai potrivite tie. In cazul in care vrei doar sa te relaxezi, cel mai bine este sa optezi pentru un sejur all-inclusive, cu autocarul. Astfel, te vei prezenta la locul de intalnire si singura ta grija va fi sa impachetezi tot ce ai nevoie pentru vacanta. Este atat de relaxant si de simplu!  

Fiecare sejur include cazarea, regimul de mese specific (mic dejun, demipensiune, all inclusive), transportul (daca este cazul) si asistenta turistica. In cazul sejururilor cu avionul, este inclus si transferul de la aeroport la hotel, astfel incat tu sa nu iti faci griji pentru nimic. 

Preturile sunt excelente si suntem siguri ca vei dori sa revii aici in cel mai scurt timp. Spuneam si despre traditii si obiceiuri, dar si despre miresme. Poti vizita Bulgaria in perioada mai-iulie, cand te poti bucura de frumusetea trandafirilor si a lavandei. In aceasta perioada, sunt numeroase festivaluri dedicate acestor flori, unde poti asista la numeroase obiceiuri si traditii si de unde poti cumpara cele mai bune produse. 

Asadar, daca vrei sa descoperi Bulgaria, iti recomandam sejururi Bulgaria 2022 de exceptie de la Hello Holidays! Nu ezita sa ne contactezi pentru a descoperi cum poti rezerva vacanta ideala!