Sus

Grecia este una dintre destinatiile preferate pentru vara a numerosi turisti din intreaga lume. Insa, cum ar fi daca ti-am spune ca poti petrece si un Revelion de neuitat aici? Hello Holidays iti pune la dispozitie cele mai bune oferte pentru Revelion 2022 Grecia, iar in continuare iti prezentam motivele pentru care sa alegi aceasta destinatie. 

1.Locatie deosebita

Indiferent ce destinatie alegi din Grecia, vei avea siguranta ca peisajele sunt deosebite si ca va fi cu totul diferit fata de un Revelion petrecut in Romania spre exemplu. Cum ar fi ca in loc de peisaje pline de zapada, sa vezi marea? Nu-i asa ca suna bine? 

2.Ospitalitate

Grecii sunt recunoscuti pentru ospitalitatea lor, asa ca vei petrece una dintre cele mai frumoase treceri dintre an din viata ta. Daca ai fost pana acum in Grecia, stii ca toti oamenii sunt atat de calzi si de amabili si chiar se bucura de venirea turistilor. Nu este doar o ospitalitate din politete sau de nevoie. Grecii stiu cum sa faca pe oricine sa se simta ca acasa si se bucura de prezenta turistilor. Asadar, vei avea o experienta cu totul deosebita. 

3.Vizitezi destinatii noi

Pe langa petrecerea de Revelion, te vei mai bucura si de vizitarea unor destinatii noi. Poate ai vrut de ceva timp sa vizitezi cele mai populare destinatii din Grecia, insa in plin sezon turistic sunt foarte aglomerate si este posibil sa nu fi avut ocazia. Acum este momentul perfect sa te bucuri de cele mai populare destinatii turistice din Grecia. Sunt mai putini turisti decat de obicei, ceea ce inseamna ca poti vizita pe indelete toate obiectivele si destinatiile la care ai visat. 

4.Cunosti traditii si obiceiuri inedite

Daca traditiile si obiceiurile romanesti de An Nou ti se par inedite si frumoase, inca nu le-ai vazut pe ale grecilor. In seara de Revelion, toata lumea primeste un mic obiect simbolic, numit Gouri (Noroc in traducere) care se spune ca va aduce prosperitate. Aceste obiecte pot fi fructe, cum este rodia, o replica de moneda antica, un copac al vietii, o cheie si asa mai departe. Avand in vedere ca si grecii il sarbatoresc pe Sfantul Vasile, un alt obicei este pregatirea unei placinte speciale, numita Vasolipita, in interiorul careia se pune un ban norocos. Cine va primi felia care contine banul este considerat norocos tot anul. In ziua de 1 ianuarie, se impart daruri care se presupune a fi din partea Sfantului Vasile. 

5.Pachete turistice de nerefuzat 

Nu in ultimul rand, trebuie sa iti spunem si ca pachetele turistice de la Hello Holidays sunt de nerefuzat. Poti alege una dintre cele trei oferte turistice disponibile, toate avand transport cu autocarul. Astfel, poti alege ca destinatie Atena, Salonic sau Riviera Olimpului. Te sfatuim sa intri pe site-ul nostru si sa vezi ofertele sau sa vii in una dintre agentiile Hello Holidays pentru a alege pachetul care ti se potriveste cel mai bine! 

Speram ca te-am convins sa petreci Revelionul in Grecia!