Sus

Te-ai plictisit de traditiile de Paste, iar anul acesta vrei sa incerci ceva diferit? In cazul acesta, iti recomandam un sejur in Turcia. Astfel, vei sarbatori intr-un mod diferit, vizitand cele mai frumoase atractii turistice din zona in care vei merge si bucurandu-te de cateva zile de relaxare. In continuare, iti prezentam cateva oferte vacanta de Paste Turcia 2023, pe care le poti rezerva direct pe site-ul agentiei noastre de turism. 

Paste Didim Turcia 

Zona Didim din Turcia este considerata una dintre cele mai frumoase si luxoase din tara. Astfel, iti prezentam prima data un pachet turistic pentru Paste Didim Turcia, de 7 nopti, cu autocarul, la Aquasis De Luxe Resort and SPA, de 5 stele, in regim ultra all inclusive. Este o oferta exceptionala, care include 1 noapte de cazare la Canakkale, 4 nopti in Didim si 2 noapti in Istanbul. Plecarea se realizeaza pe 13.04.2023 din Bucuresti. Oferta turistica include si cateva vizite, iar optional poti rezerva excursii contra cost la cele mai populare obiective turistice in zona, daca nu vrei sa petreci timpul vizitand imprejurimile. Avand in vedere ca este un sejur cu autocarul, te vei bucura de vacanta din prima clipa. Nu mai trebuie sa iti faci griji sa ajungi rapid la aeroport, sa nu pierzi zborul sau chiar sa ai si escala. 

Paste Kusadasi 

Kusadasi este una dintre regiunile renumite pentru distractie si viata de noapte, insa poate fi si o destinatie excelenta pentru toti cei care isi doresc o vacanta mai animata, in care sa nu se plictiseasca. Astfel, iti recomandam urmatorul pachet turistic: Paste Kusadasi Turcia, de 8 nopti, cu autocarul, in regim ultra all-inclusive, la Palm Wings Ephesus de 5 stele. In acest sejur deosebit poti vizita Canakkale, Troia, Bergama, Kusadasi, Efes si Casa Fecioarei Maria, Sirince, poti face o croaziera pe Marea Egee si pe Bosfor, bineinteles in functie de preferintele si disponibilitatea ta. 

Paste Belek

Daca preferi sa mergi cu avionul in vacanta, atunci iti recomandam o super oferta pentru un sejur Turcia – Belek, la Susesi Luxury Resort, de 7 nopti cu avionul. Este o vacanta in care te vei bucura de relaxare, de voie buna si de un resort in care vei gasi tot ceea ce iti doresti pentru a petrece timp de calitate. Oferta include 7 nopti de cazare in regim ultra all inclusive, transport cu avionul, taxe de aeroport, asistenta turistica, transfer aeroport-hotel-aeroport. Cu siguranta va fi una dintre vacantele din care te vei intoarce cu bateriile incarcate si cu promisiunea de a revedea aceasta zona superba din Turcia. 

Speram ca ti-au placut recomandarile noastre si ca vei alege una dintre acestea sau ca vei cerceta cu atentie ofertele pentru Paste pana cand o vei gasi pe cea potrivita.