Sus

Ce poate fi mai plăcut într-o călătorie, dacă nu relaxarea de seara într-un bar pe acoperiș, cu o priveliște de vis? Nimic nu se compară cu plăcerea de a savura un cocktail la final de zi, răsfățându-ți privirea cu o priveliște captivantă. Am ales câteva destinații de top de unde să poți face asta, bineînțeles, în funcție de buget. Din Grecia până în Hong Kong te lăsăm să decoperi cele mai captivante baruri din lume!

1. Galaxy Bar & Restaurant, Atena, Grecia

Barul Galaxy este renumit la nivel mondial pentru priveliștile sale fermecătoare spre Piața Syntagma, Acropole și situl pionier al Jocurilor Olimpice, Stadionul Kallimarmaro. El se află în cupola spectaculoasă cu care se mândrește hotelul Hilton Athens. Ajungi aici și admiri de la înălțime monumentele antice grecești, într-o ambianță luxuriantă.

2. 360, Istanbul, Turcia

Ferestrele uriașe franceze fac din acest bar acoperit cu sticlă o atracție turistică uimitoare. Suntem convinși că o parte din faima orașului Istanbul provine și din acest loc. Este un bar faimos atât printre localnici, cât și printre turiști. Ce bar din lume îți poate oferi priveliști mărețe, care se întind pe două continente, pornind de la Bosfor și mergând până la Hagia Sophia și Marea Marmara?

3. La Vue, Paris, Franța

Știm cu toții că Parisul este un oraș plin de romantism. Aerul boem, construcțiile art nouveau, toate sunt incredibil de fermecătoare, chiar și pentru cei obișnuiți cu înaltele standarde pariziene. Situat la nivelul 34, salonul La Vue oferă vederi grandioase asupra Turnului Eiffel, fiind apreciat ca unul dintre cele mai romantice locuri al orașului.

4. Lounge O2, Moscova, Rusia

Lounge O2 este cel mai spectaculos bar din întreaga Moscova, fiind locul de unde poți vedea negreșit toată capitala Rusiei. Spectaculosul bar de la Ritz-Carlton este îndreptat cu privirea fix în fața Kremlinului, Catedrala Mântuitorului Hristos și spre Piața Roșie. Cu adevărat fascinant!

5. Sky Bar la AC Hotel Bella Sky Copenhaga

Situat la etajul al 23-lea al celui mai mare hotel din Scandinavia, Drama Sky Bar se împletește frumos cu exteriorul dramatic al proprietății. Îți recomandăm un pahar de Aquavit și o gustare precum tradiționalul sandviș „smørrebrød”, care conține hering, pastă de pește sau brânză.

6. Onyx Bar at DO & CO Hotel, Viena, Austria

Serenitatea domnește suprem în acest bar elegant de la etajul 6, cu vedere la Catedrala Sf. Ștefan. Cocktail-urile abundă aici, dar îți recomandăm să savurezi un pahar de Zweigelt – vinul roșu austriac. Există o mulțime de localuri în care poți experimenta cultura cafelei din Viena, precum cafenele tradiționale pitorești, însă acest local, este de basm. Pentru o altă experiență aparte, caută „Kaffemik” din al șaptelea district – vei vedea împrejurimi cochete, minimaliste.

7. Blu Bar, Sydney, Australia

Despre Blu Bar, părerile sunt împărțite odată cu tarifele ușor piperate! Situat pe acoperișul hotelului Shangri-La, Blu Bar oferă o vedere panoramică asupra Sydney, cea mai frapantă fiind cea spre portul și Opera din Sydney.

Fun Fact – Blu Bar este locul în care poți comanda un martini de 10.000 dolari !

8. Sky Bar, Bangkok, Thailanda

Legenda vieții de noapte din Bangkok tocmai a câștigat o altă stea. Situat în cadrul etajului 63 al hotelului Lebua, la 820 de metri deasupra solului, acest Sky Bar este renumit datorită design-ului excentric cu care își întâmpină clienții. Barul cu LED-uri orbitoare își schimbă frecvent culorile și oferă vederi suprarealiste asupra cerului de noapte din Bangkok.

9. Ozone, Hong Kong

Situat în vârful Ritz Carlton, la nivelul 118, Ozone oferă priveliști superbe spre centrul orașului Hong Kong și Kowloon. Este cel mai înalt bar al planetei, aflându-se la nu mai puțin de 1.608 m peste nivelul mării. Privește strălucirea acestei structuri zgârie-nori în apă, la apusul soarelui și cu siguranță vei fi impresionat.