Sus

Revelionul se apropie cu pasi repezi. Desi aproximativ doua luni mai sunt pana la finalul anului, suntem siguri ca vrei sa iti faci de pe acum planuri pentru noaptea dintre ani. Pentru acest final de an, iti recomandam cateva oferte revelion 2022-2023, cu autocarul. In felul acesta, nu vei mai avea grija transportului si te vei bucura de vacanta inca din primele minute in care aceasta incepe, mai exact din momentul in care porneste autocarul. Asadar, iata care sunt ofertele pe care ti le recomandam! 

Adori Bulgaria? Daca litoralul bulgaresc se numara printre destinatiile tale preferate de vara, atunci recomandarea noastra este sa petreci si Revelionul aici si cu siguranta vei dori sa te intorci. Iti prezentam un Sejur Bulgaria – Bansko, ce se intinde pe durata a patru nopti. Transportul se realizeaza bineinteles cu autocarul, iar cazarea se va efectua la Murite Club Hotel Razlog Area, de 4 stele, in regim all-inclusive. 

O alta destinatie pe care s-ar putea sa o indragesti este Turcia. Daca ai fost aici vara, indiferent de statiune, atunci sigur iti va placea un Revelion 2023 Istanbul, cu autocarul. Cazarea se va face la Hotel Selenay de 3 stele, micul dejun fiind inclus. In pretul pachetului turistic mai sunt incluse si vizite pietonale la cele mai cunoscute obiective din Istanbul. De asemenea, poti achita si excursii suplimentare pentru a vizita obiective turistice din apropiere, cum ar fi Insula Printilor din Marea Marmara sau poti opta pentru o croaziera pe Bosfor. In noaptea de Revelion, poti petrece la orice local alegi sau poti lua parte la una dintre cele doua cine festive, contra cost, dintre care una este pe un vas de croaziera. 

Ultima oferta turistica pe care ti-o prezentam are ca destinatie Belgradul. Acest sejur dureaza 4 zile si suntem siguri ca te vei intoarce acasa cu amintiri de nepretuit. In pretul pachetului sunt incluse trei nopti de cazare cu mic dejun la hotel de 3 stele, ghid insotitor din partea agentiei si vizite la Belgrad, Timisoara si Sibiu. 

In prima zi a vacantei vei ajunge la Belgrad, nu inainte de a vizita si cele mai frumoase obiective turistice din Timisoara. Seara, cazarea se va face la un hotel superb, in Belgrad. A doua zi vei descoperi orasul prin intermediul unui tur pietonal si cu ajutorul unui tur in autocar panoramic. A doua parte a zilei o poti petrece asa cum doresti sau poti opta pentru o excursie optionala la Muntel Avala. Seara, poti petrece Revelionul la cina festiva organizata, contra cost sau poti merge in oras, oriunde doresti. A treia zi poti vizita orasul sau poti alege o excursie optionala la orasul Novi Sad. Ultima zi este destinata intoarcerii la Bucuresti, nu inainte de a vizita si Sibiul. 

Asadar, speram ca ti-au placut recomandarile noastre si ca vei alege una dintre aceste oferte pentru Revelion 2022-2023.