Sus

Sejururile pentru seniori sunt tot mai populare, avand in vedere ca sunt vacante in care persoanele mai in varsta isi pot organiza timpul asa cum isi doresc. Spre deosebire de sejururile clasice, in care itinerariile sunt stabilite de la inceput si eventual mai sunt disponibile excursii optionale, in cazul sejururilor pentru seniori, lucrurile stau diferit. Odata ajunsi la destinatie, seniorii au posibilitatea de a alege excursiile in care vor sa mearga sau daca isi doresc doar relaxare, pot explora imprejurimile. Astfel, sejurul va fi de vis pentru ei si vor putea vizita atat cat le permite conditia fizica sau starea de sanatate. Este foarte important acest aspect si din fericire, sejururile pentru seniori respecta dorintele fiecarei persoane. In cele ce urmeaza, vom prezenta cateva sejururi seniori, care pot fi pe placul oricui. 

Incepem cu o destinatie destul de apropiata tarii noastre, mai exact Insula Evia din Grecia. Aceasta este o destinatie linistita, iar toti cei care au fost deja aici spun ca este un mic paradis, perfect chiar si pentru seniori. Pentru a nu avea grija pentru nimic, cel mai bine recomandam un sejur cu autocarul. Astfel, vacanta va incepe din momentul intalnirii la locul si ora mentionate, pentru a pleca spre Grecia. Sejurul pe care il recomandam este Sejur Grecia – Insula Evia, la Galini Hotel de 3 stele, iar pachetul turistic cuprinde si mic dejun, dar si asistenta turistica. Se pot achizitiona diverse excursii optionale, in functie de preferinte. 

Din Grecia ajungem in Italia, mai exact in Toscana. Aceasta regiune este considerata una dintre cele mai frumoase si romantice din lume si cu greu poate fi uitata. Cine a vizitat Toscana a spus ca este un paradis pe care nu il vor uita niciodata si la care se vor intoarce foarte curand. Pentru aceasta destinatie, recomandam un Program Seniori Toscana, de 8 zile, cu avionul. In pretul acestui program sunt incluse 7 nopti de cazare, biletele de avion dus-intors, cu un bagaj de mana si unul de cala si ghid insotitor. La destinatie, se pot achizitiona excursii optionale spre cele mai frumoase obiective turistice si locatii: Cinque Terre, Pisa, Luca, San Marino, Bologna etc. 

Nu puteam sa nu recomandam si Coasta Amalfi, un loc in care oricine trebuie sa ajunga macar o data in viata. Astfel, sugestia noastra este un Sejur Holidays Napoli si Coasta Amalfi, iar excursiile optionale poarta pasii turistilor spre Napoli, Capri, Roma, Positano, Caserta, Pompei, Vezuviu si altele. Pachetul turistic include biletele de avion dus-intors cu bagaj de mana si bagaj de cala, 7 cazaru ci mic dejun in hoteluri de 4 stele si un ghid insotitor. 

Incheiem lista recomandarilor cu un Program Senior Holidays Costa del Sol. Este un program cu avionul, de 8 zile, care include cele mai frumoase destinatii din vestul continentului. Astfel, se pot vizita Sevilla, Gibraltar, Marbella si altele. In pret sunt incluse 7 nopti de cazare cu mic dejun, la hoteluri de 4 stele, bilete de avion cu bagaj de mana si bagaj de cala si ghid insotitor. 

Daca iti doresti unul dintre aceste pachete turistice, nu ezita sa ne contactezi sau rezerva-le direct pe site-ul nostru!