Sus

Unde petreci Revelionul 2022-2023? Daca ti se pare prea devreme pentru aceasta intrebare, gandeste-te ca luna septembrie se apropie cu pasi repezi si va trece la fel de repede. Poate ai observat si tu ca lunile de toamna trec incredibil de repede. Pare ca ai clipit de 2-3 ori si deja este decembrie, intrebandu-te ce vei face de Craciun si Revelion. Pentru a evita sa ajungi in situatia in care nu stii ce faci de Revelion, cel mai bine este sa iti planifici o vacanta de acum. 

Daca nu ai inspiratie, vrem sa iti venim in ajutor si sa iti oferim cateva idei. Mai exact, iti propunem sa petreci Revelionul intr-o destinatie indepartata. La Hello Holidays, vei gasi numeroase oferte revelion 2023, cele mai multe fiind pentru Turcia si Egipt. Astfel, pe site-ul agentiei vei descoperi cele mai bune oferte pentru aceste tari, iar in continuare iti vom prezenta cateva dintre acestea. Pentru mai multe detalii, te incurajam sa intri pe site sau sa mergi in una dintre agentiile Hello Holidays. 

Dupa cum probabil stii deja, Turcia se afla in topul destinatiilor preferate ale romanilor. Aceasta tara are marele avantaj de a putea fi vizitata in orice anotimp. Stiai ca unele zone se bucura de un sezon estival foarte lung, de peste 300 de zile? Iernile sunt blande in Turcia si vei constata ca vremea este la fel ca primavara. De aceea, vei putea petrece o experienta foarte frumoasa la trecerea dintre ani, fara sa iti mai faci griji ca nu vei putea asista la focul de artificii din cauza ninsorii. 

La Hello Holidays, vei gasi numeroase oferte pentru Revelion, mai exact pachete turistice pentru toate gusturile si bugetele. Poti opta pentru pachete ce au transport cu autocarul sau pachete ce au transport cu avionul. Indiferent de metoda de transport aleasa, cu siguranta vei petrece o vacanta reusita si un Revelion de neuitat. In continuare, iti prezentam cate o oferta turistica din fiecare tara mentionata. 

Incepem cu Turcia, iar destinatia pe care am ales-o este Kusadasi. Astfel, iti recomandam un pachet turistic care include 4 nopti de cazare intr-un resort exceptional, de 5 stele, in regim ultra all-inclusive. De asemenea, alte 3 nopti vor fi petrecute in hoteluri de 3 stele cu mic dejun inclus. Acest pachet iti ofera posibilitatea de a merge si in excursii optionale, pentru a petrece timpul liber in mod diferit. 

Daca vrei sa te bucuri de Egipt, atunci recomandarea noastra este un sejur de 8 nopti, in care te vei caza la Bellagio Beach Resort & SPA, de 5 stele, in regim all-inclusive. Te vei bucura de transport cu avionul, iar pachetul turistic mai include si transfer de la si la aeroport si asistenta turistica. 

Acestea sunt doar 2 dintre ofertele disponibile la Hello Holidays. Pentru mai multe detalii, iti recomandam sa intri pe site-ul nostru si sa te bucuri de cele mai bune pachete turistice pentru Revelion.