Sus

Ai fost vreodata la mare in extra-sezon? Daca nu, iti recomandam aceasta experienta macar o data in viata. Desi nimic nu se compara cu vara, surprinzator, tot mai multe persoane prefera sa mearga la mare in luna septembrie. Motivele pentru care fac aceasta alegere sunt multe si cu siguranta te vor pune si pe tine pe ganduri. Asadar, te invitam sa citesti in continuare si sa afli de ce sa mergi intr-o vacanta la mare in extra-sezon, mai exact de ce sa alegi sejururi Grecia 2022 in septembrie. 

Vei economisi bani 

Primul motiv pe care este bine sa il iei in calcul este faptul ca vei economisi bani. Preturile pentru cazare sau pentru pachetele turistice care includ si transport sunt mult mai mici in aceasta perioada. De asemenea, vei observa si ca vei plati mai putin pe mancare si pe distractii. Asadar, daca vrei sa faci economie sau sa stai mai multe zile in bugetul pe care ti-l propusesei pentru vacanta aceasta, opteaza pentru o vacanta in extra-sezon. 

Vremea este mai blanda 

Iti place marea, insa nu te intelegi deloc cu temperaturile ridicate si soarele arzator? In cazul acesta, te va ajuta foarte mult faptul ca vei merge in extra-sezon. Temperaturile sunt mai suportabile in septembrie, iar soarele isi pierde din intensitate, astfel ca la orele la care de obicei ai fi stat la hotel, fiind prea cald, vei putea fie sa te bucuri de apa marii, fie sa vizitezi diverse obiective turistice pe care le aveai pe lista. 

Este mai liniste 

Daca preferi linistea si vacantele in care sa te poti relaxa cu adevarat, atunci luna septembrie in Grecia este pentru tine. Numarul de turisti fiind mai mic, automat va fi mai multa liniste. Vei putea merge in locuri care pe timpul verii sunt aglomerate si de ce nu, sa te bucuri de o plaja doar pentru tine, daca stii unde sa mergi. Majoritatea turistilor aleg sa mearga la mare vara, asa ca nu este de mirare atmosfera mai calma din septembrie. 

Daca ti-am starnit curiozitatea, vrem sa iti prezentam si un pachet turistic pentru a merge la mare in luna septembrie. Este vorba despre un sejur in Paralia Katerini, la Hotel Imperia President. Este un sejur de 7 nopti cu autocarul si suntem siguri ca vei petrece timp de calitate aici. 

De asemenea, iti mai prezentam si o oferta pentru Potos, una dintre cele mai apreciate zone din Thassos. Este vorba tot despre un sejur de 7 nopti, transport cu autocarul, iar cazarea se va face in Hotel Royal Paradise, de 5 stele. Pretul acestui pachet turistic include cazarea, micul dejun, asistenta turistica si bineinteles, transport cu autocarul. Este bine de stiut ca oferta este disponibila pentru plecari incepand cu 28.09.2022. 

Asadar, daca vrei sa mergi la mare in luna septembrie, consulta ofertele de pe site-ul nostru.