Sus

Te pregatesti pentru mult-asteptata vacanta la mare? Ai grija ce pui in bagaj ca sa nu fii prea incarcat, dar nici sa nu uiti acasa lucrurile esentiale, pe care ai fi nevoit sa le cumperi odata ajuns la destinatie.  Impacheteaza cu atentie, tinand cont de faptul ca experienta arata urmatoarele: purtam in vacante doar 20% din hainele pe care le avem in bagaj.

Cateva reguli de baza:

Rezuma-te la piese de culori neutre, ca sa le poti asorta usor. Poti sa adaugi o pata de culoare purtand un colier de efect.

Este preferabil sa ai top-uri cu dubla utilitate: de exemplu, tunicile pot fi purtate atat in timpul zilei, cat si seara, cand iesi in oras, accesorizate potrivit.

Chiar daca fac parte din piesele tale preferate, lasa acasa hainele „pretentioase”, care se sifoneaza usor.

Si tine cont: nu mai mult de 4 perechi de incaltari. Sunt grele si voluminoase.

Cateva lucruri esentiale:

Cum ai putea sa mergi la mare fara costumul de baie? Daca petreci un sejur de cel putin 7 zile, este recomandat sa ai minim 2 costume de baie. Este esential sa ai bluze subtiri, vaporoase, care sa te protejeze de soare daca, de exemplu, te gandesti sa faci o plimbare pe faleza.

Ca incaltari, cele mai potrivite sunt flip-flops, sandalele lejere sau tenisii de panza.

Geanta de plaja este foarte importanta. Este indicat sa aiba un model deosebit, ca sa o identifici usor pe plaja. Asigura-te ca are un buzunar interior incapator si, preferabil, rezistent la apa, ca sa poti depozita lucrurile de valoare, precum bijuteriile sau telefonul.

Chiar daca am pastrat pentru final aceasta informatie, nu inseamna ca este cel mai putin importanta. Dimpotriva. Pune siguranta pe primul plan si cumpara-ti o crema de soare de calitate, cu un factor de protectie ridicat. Nu uita de balsamul pentru buze, ochelarii de soare si palaria. Oricat ai iubi soarele, nu este chiar cel mai bun prieten al tau.

]]>