Sus

Vacanțe în Grecia, Turcia, Bulgaria sau Portugalia? Anul acesta, vrem vacanțe multe și variate. Dacă gândești ca noi, îți rezervi în plină campanie Early Booking și, bineînțeles, în Perioada Târgului de Turism, unde prețurile sunt mici și ofertele curg una după alta. Iar dacă nu ți-ai ales încă destinația, am descoperit o analiză cu cele mai ieftine destinații europene ale anului 2020, care sperăm să vă ajute în alegerea unei destinații. După colectarea datelor de la diverse comisii turistice și compararea prețurilor din 42 de destinații, Money’s Annual Holiday Money Report a publicat rezultatele celor mai ieftine destinații din lume ale anului. Surpriză sau nu, printre primele se clasează Bulgaria și Turcia, cu Marmaris 😊

Sunny Beach, Bulgaria, este cea mai ieftină destinație din lume

Cele mai ieftine destinații din lume au fost clasificate oficial de către Post Office Money’s Annual Holiday Money Report și se pare că Sunny Beach ocupă primul loc. Stațiunea situată pe coasta Mării Negre este destinația preferată de vacanță a românilor și nu numai. Te întrebi de ce? Îți oferă de la plajă, la sporturi nautice și o viață de noapte variată, până la gusturi culinare diverse și tradiții specifice. Aici găsești tot ceea ce cauți, fie că ești venit în vacanță în Bulgaria pentru relaxare, fie că ești într-un sejur de aventură. Printre activitățile în aer liber oferite în Sunny Beach se numără paintball, karting și un parc acvatic cu o serie de tobogane palpitante. Pentru pasionații de istorie, Sunny Beach se află în apropiere de orașul istoric Nessebar. Aici, vei găsi un muzeu arheologic, care găzduiește exponate fascinante de ceramică antică și alte artefacte, alături de celebrele ruine ale orașului.

Găsești minunile Turciei… în Marmaris

Vacanțe All Inclusive de top, cu peisaje superbe? De ce să plătești mult când ai una dintre cele mai tari destinații ale momentului la îndemână: Marmaris. Situat pe însorita Riviera Turcă, Marmaris este una dintre pietrele ascunse ale Mediteranei. Are toate frumusețile naturale și facilitățile comerciale pe care ți le-ai dori într-o vacanță. Împarte peisajele de plajă cu cele de munte, oferindu-ți de fiecare dată un tablou absolut impresionant cu fiecare zi ce trece. Gândește-te la o promenadă plină de viață și la plaje nisipoase ce te îmbie către marea spumoasă. Aruncă o privire spre mare și vei înțelege rapid de ce, uneori, această zonă este denumită coasta turcoaz. Fanii sporturilor nautice au la dispoziție o mulțime de variante de distracție, precum navigația sau scufundările, iar orașul stațiunii ademenește gurmanzi ziua și romantici pe timp de noapte. Cât despre cazare, găsești o mulțime de posibilități, create parcă după fiecare buget. Găsești la noi cele mai bune oferte calitate-preț, Marmaris fiind una dintre destinațiile sezonului Hello 😊. Alături de calitatea cazărilor și peisaje, această destinație este ideală pentru o escapadă în familie, la prețuri accesibile în Europa.

Algarve, Portugalia, sau Paradisul pe Pământ

Nu foarte mulți aleg Portugalia pentru concediile din plină vară din cauza tarifelor care, de multe ori, sunt peste bugetul turiștilor. Însă, în acest an, regiunea cea mai sudică a sa, Algarve, a fost clasată oficial ca una dintre cele mai ieftine destinații de vacanță din 2020. Regiunea este cunoscută pentru peisajul său stâncos, care înglobează hoteluri, baruri și vile cu vedere la coasta centrală. Clima și plajele reprezintă principalele motive pentru care ar trebui să alegi ca destinație de vacanță Algarve, aici existând soare aproape constant. Cu mai puțină aglomerație decât în alte locații din Europa, această frumoasă destinație este ușor accesibilă și merită vizitată. Algarve este binecuvântată cu un peisaj natural uimitor și este ideală pentru explorare. Există nenumărate peșteri de coastă bine ascunse și zone neatinse, care abia așteaptă să fie descoperite. De la închirieri de mașini până la hoteluri, există opțiuni accesibile pentru cei cu un buget de vacanță mediu.

Alege Costa del Sol, Spania

Destinațiile spaniole populare, cum ar fi Barcelona, ​​pot fi frumoase și pline de obiective turistice de renume mondial, dar sunt adesea aglomerate și scumpe. Așa că, ia în considerare înlocuirea unei vacanțe în Barcelona cu o vacanță pe Costa del Sol. Zona este plină de plaje curate, sate încântătoare și văi rurale. Dacă ești printre cei interesați să admire spectacole ale naturii, asigură-te că vizitezi rezervația naturală El Torcal, care găzduiește numeroase colecții de formațiuni de rocă. Deși există și opțiuni de top în ceea ce privește opțiunile de cazare și de luat masa, Costa del Sol a fost numită una dintre cele mai ieftine destinații de călătorie din lume pentru 2020. Și, da, este perfectă pentru cei care doresc să descopere minunile Spaniei într-un buget rezonabil.

Datorită tarifelor accesibile, te poți gândi apoi la o vacanță în Grecia, unde o să te bucuri de peisaje parcă create de „zei”. Este destinația noastră de suflet și, privind prețurile, tot una dintre cele mai ieftine din Europa.