Sus

Te-ai gandit unde vei petrece vacanta de vara? Daca nu ai inspiratie, avem o recomandare pentru tine: Turcia. Aceasta tara are numeroase statiuni ce abia asteapta sa fie descoperite si care sigur te vor incanta. In cele ce urmeaza, iti prezentam cele mai populare destinatii de vacanta, pentru care poti gasi oferte de nerefuzat la sejururi Turcia 2022, de la Hello Holidays. 

1.Marmaris 

Superba statiune este situata intr-un golf unde se intalnesc Marea Egee si Marea Mediterana, iar peisajul este completat de o padure de pini ce ofera intregii zone aromonie si liniste. Datorita amplasarii, din Marmaris se poate pleca in diferite croaziere si de asemenea este un loc propice pentru yachting. Daca vrei sa vizitezi si alte destinatii pe parcursul vacantei, trebuie sa stii ca Marmaris este locul ideal pentru a pleca spre Rhodos, Efes, Pamukkale si multe altele. Este o statiune ideala atat pentru turistii care cauta relaxare si plaja cu nisip fin, dar si pentru cei care se aventureaza la sporturi nautice. 

2.Kusadasi 

Statiunea este situata pe coasta de vest a Turciei, la doar 90 km de Izmir si este cunoscuta drept una dintre cele mai atractive din tara datorita sezonului turistic foarte lung, cu peste 300 de zile insorite pe an. In apropierea acestei statiuni se regasesc numeroase situri istorice pe care trebuia sa le vizitezi, printre care si Efes, Priene, Miletos. Kusadasi este statiunea perfecta deoarece imbina relaxarea pe plaje cu nisip fin, ape cristaline, sporturi nautice si viata de noapte, multumita numeroaselor baruri si cluburi. 

3.Bodrum 

Este considerata o statiune eleganta, boema si pitoreasca, de care sigur te vei indragosti. Bodrum abunda de mici golfuri, plaje cu nisip fin si numeroase locuri istorice pe care vei dori sa le revezi. Statiunea are o istorie indelungata, fiind cunoscuta sub numele de Halicarnas, orasul natal al lui Herodot. Tot aici se regaseste si Mausoleul din Halicarnas, considerat una dintre cele sapte minuni ale lumii antice. Cu siguranta iti va placea un sejur aici, avand in vedere ca te poti relaxa, distra si afla mai multe despre istoria si cultura locului. 

4.Antalya 

Nu puteam sa nu mentionam si cea mai celebra statiune din Turcia. Este locul din care a pornit si a fost desavarsit conceptul de all-inclusive si de ospitalitate in turism. Considerata Perla Rivieriei Turcesti, aici poti gasi plaje de o frumusete rara, numeroase parcuri, tot felul de magazine, poti participa la activitati culturale si poti descoperi istoria locului vizitand cele mai frumoase vestigii. Neaparat trebuie sa vizitezi Centrul Vechi, Vechiul Port si Turnul Ceasului. 

5.Belek 

Statiunea Belek este considerata un mic paradis verde si este situata la doar 30 km de Antalya. Aici se regasesc peste 35 de hoteluri de 5 stele, numeroase case de vacanta si terenuri de golf. Nu este o statiune turistica obisnuita, ci a fost proiectata special pentru a imbina luxul cu o atmosfera de relaxare, fiind unica din acest punct de vedere. Este potrivita pentru toti cei care isi doresc o vacanta relaxanta, in care sa uite de toate grijile si sa se bucure de cele mai frumoase peisaje. 

Daca ti-am starnit interesul in legatura cu Turcia, poti intra pe site-ul nostru sau poti veni in una dintre agentiile Hello Holidays pentru a alege cea mai buna oferta turistica pentru tine.