Sus

Daca nu vizitat pana acum Turcia, probabil te intrebi de ce este o destinatie atat de indragita de turistii din toata lumea. Turcia se afla inclusiv in topul destinatiilor populare printre romani, iar in continuare iti vom prezenta cinci dintre motivele pentru care turistii adora aceasta tara. Pe site-ul nostru, vei gasi cele mai bune oferte pentru sejururi Turcia 2022

1. Istorie bogata si cultura deosebita 

Un sejur in Turcia iti va oferi informatii pretioase nu doar despre istoria acestei tari, ci si despre istoria Europei si chiar si a tarii noastre. Vei putea vizita muzee interesante, situri arheologice atat de bine conservate incat iti va veni greu sa crezi cat sunt de vechi. De asemenea, vei descoperi o cultura cu totul noua, care te va fascina si despre care vei dori sa afli mai multe informatii, planuind astfel o noua vacanta in Turcia. 

2. Ospitalitate

Putem afirma ca Turcia este locul in care a fost definit prima data conceptul de ospitalitate in turism. De asemenea, este tara de unde provine conceptul de all-inclusive si ultra-all inclusive. O vacanta in Turcia iti va oferi relaxarea de care ai nevoie, fara sa te mai gandesti la altceva. De aceea, turistii care vor doar sa se relaxeze pe plaja si in apa marii, fara a parasi permietrul resortului unde se vor caza, revin in fiecare vara in statiunile turcesti. 

3. Statiuni pe placul tuturor 

Pentru ca am mentionat statiunile turcesti, trebuie sa stii ca sunt ideale pentru toate gusturile si bugetele. Poti alege o statiune linistita, ideala pentru cei care isi doresc relaxare, eventual pentru o luna de miere, poti opta pentru o statiune perfecta pentru familiile care au copii sau poti merge intr-o statiune renumita pentru distractie si viata de noapte. Fiecare statiune din Turcia este diferita, insa toate au un numitor comun: ospitalitatea si serviciile de lux. Sunt foarte multe resorturi de 4 si 5 stele si chiar daca vei alege un hotel de 3 stele spre exemplu, vei constata cu uimire cat de bine arata si vei admira calitatea serviciilor. 

4. Numeroase posibilitati de petrecere a timpului 

Turcia ofera numeroase posibilitati de petrecere a timpului. Astfel, poti opta pentru a sta la plaja si a inota, daca iti doresti cateva zile de deconectare totala. In cazul in care adori sporturile nautice, sunt cateva statiuni renumite pentru astfel de activitati, iar distractia este garantata. De asemenea, poti imbina relaxarea de la plaja cu vizitarea unor atractii turistice deosebite, in masura in care timpul iti permite. 

5. Preturi accesibile 

Nu in ultimul rand, sa discutam si despre preturi. Stim ca iti doresti un pret corect pentru vacanta aleasa, asa ca avem o veste foarte buna pentru tine. Sejururile din Turcia au preturi excelente. Iti recomandam sa intri pe site-ul nostru sau sa vii in una dintre agentiile Hello Holidays si sa beneficiezi de vacanta mult visata la un pret atractiv. 

Nu-i asa ca te-am convins sa alegi Turcia vara aceasta?