Sus

Revelionul este ocazia perfecta sa petreci un sejur intr-o locatie deosebita. Ultimele zile din an sunt pentru distractie, pentru a te gandi cu optimism la anul ce tocmai incepe si pentru a petrece timp de calitate alaturi de cei dragi. Asadar, iti propunem ceva diferit: Revelion 2022 Turcia. Stim ca probabil te gandesti ca nimic nu se compara cu magia iernii, cu zapada si ca poate nu te-ai obisnui sa petreci noaptea dintre ani intr-un cadru exotic, insa iti garantam ca te vei distra de minune. In cele ce urmeaza, iti vom prezenta cateva dintre destinatiile pentru care poti alege un pachet turistic de la Hello Holidays. 

Daca vrei ca vacanta de Revelion sa fie una in care descoperi cat mai multe obiective turistice, dar te si relaxezi si nu iti faci griji pentru nimic, atunci ti se potriveste un sejur de 7 nopti in Kusadasi cu autocarul. Astfel, tot ce va trebui sa faci este sa te prezinti in ziua plecarii si sa lasi ghidul sa iti prezinte una dintre cele mai frumoase destinatii din Turcia. Plecarea este pe data de 27.12.2021 din Bucuresti, iar pe parcursul celor 7 zile vei explora numeroase orase si atractii turistice. Vei descoperi Istanbulul si poti merge in excursii optionale la Pamukkale, la Efes (pentru a vizita Casa Fecioarei Maria), la Sirince, iar in penultima zi vei descoperi Bergama, Troia si Canakkale. 

Tot cu autocarul iti recomandam si un Revelion la Istanbul, mai exact o vacanta de 5 zile, cu plecare pe data de 29.12. Vor fi 5 zile de vis, in care vei explora in tihna atat Istanbul, dar si alte destinatii surprinzatoare, cum ar fi Insula Buyukada. Orasul aflat pe doua continente te surprinde ori de cate ori l-ai vizita, asa ca merita sa petreci un Revelion aici. 

Iti place sa iti faci programul asa cum iti doresti? Indiferent daca iti doresti doar relaxare intr-o destinatie deosebita sau sa descoperi pe cont propriu frumusetile zonei, iti recomandam un sejur in Antalya, cu avionul. Pe site-ul Hello Holidays vei descoperi numeroase oferte in cele mai frumoase destinatii din Antalya: Lara, Side, Belek, Alanya si altele. Pachetele turistice includ cazarea, transportul cu avionul, asistenta turistica, transfer aeroport-hotel-aeroport si regimul de mese care este de obicei all-inclusive. 

Sa nu uitam si de superba regiune Cappadocia, locul in care vei simti ca ai intrat intr-o lume de basm. Intra pe site-ul Hello Holidays sau vino in una dintre agentiile noastre si descopera pachetul turistic ce ti se potriveste cel mai bine. Daca nu te poti hotari, vom gasi impreuna sejurul ce ti se potriveste, indiferent de destinatia finala si de tipul de transport pe care il alegi. Revelionul 2022 trebuie sa fie magic, iar noi ne asiguram ca totul merge perfect si ca pasesti in noul an cu multa fericire, buna-dispozitie si ca vei ramane cu amintiri pretioase. Ce mai astepti? Alege pachetul turistic ideal pentru un Revelion de neuitat in Turcia!