Sus
autocar

Zborul cu avionul este preferat de către cei care merg în vacanțe pentru că durata este scurtă, dar nu trebuie să trecem cu vederea marele avantaj al transportului cu autocarul: costurile mult mai reduse. Astăzi îți dăm câteva sfaturi pentru a te ajuta să te pregătești pentru un drum lung cu autocarul, astfel încât orele până la destinație să pară mai scurte.

Haine potrivite

Pentru că vei petrece mult timp așezat pe scaun, hainele ar trebui să fie cât mai confortabile. Evită materialele prea strâmte sau în care te încălzești repede și încălțămintea incomodă, astfel încât să te simți în largul tău. Nu uita să ai la îndemână și o eșarfă de dimensiuni mai mari și călduroasă, foarte utilă atunci când ți se face răcoare, dar și dacă ai nevoie de o pernă pentru dormit.

Mâncare și gustări

Unul-două sandwich-uri preparate de acasă, fructe și nuci pentru ronțăit ar trebui să fie suficiente pentru un drum lung cu autocarul. Bineînțeles, nu uita să iei la tine suficientă apă. Evită alimentele care se pot strica repede și ia cu tine și o pungă pentru gunoi.

Activități

Să te uiți constant pe geam sau să petreci timpul scrollând pe Facebook poate deveni foarte plictisitor. În schimb, ia cu tine o carte de calitate, tableta pe care poți urmări un serial sau chiar laptopul, dacă vrei să lucrezi puțin.

Liniște

Nu pleca niciodată într-un drum lung cu autocarul fără căști sau dopuri de urechi. Acestea îți vor permite să te odihnești fără să fii deranjat de râsete, țipete de copii sau filmul pe care îl vizionează persoana din spatele tău.


Citește și: De ce merită să apelezi la o agenție de turism?


Citește și: Excursii de o zi aproape de București