Sus

Ce poate fi mai relaxant decat un sejur de 5 stele? Stim ca poate la prima vedere, vei spune ca este scump si mai bine alegi o vacanta mai lunga, intr-un hotel de 3 sau 4 stele. Insa, iti garantam ca la Hello Holidays, vei gasi cele mai bune preturi pentru vacante de lux, inclusiv pentru sejururi Bulgaria 2022. Citeste in continuare si afla care sunt sejururile pe care ti le recomandam din tara vecina, mai exact de pe litoralul bulgaresc. 

Elenite este o statiune mai putin cunoscuta, dar la fel de ospitaliera si de atractiva ca toate celelalte de pe litoralul bulgaresc. Este considerat un sat de vacanta si este situat in districtul Burgas, mai exact intre Burgas si Varna, la doar 10 km de Sunny Beach. Se afla intr-un golf linistit, unde vei descoperi o plaja intinsa, pajisti si numeroase posibilitati de petrecere a timpului liber, inclusiv sporturi nautice si divertisment. Aceasta statiune este porivita pentru oricine, indiferent daca vrei o vacanta linistita sau daca vrei sa te relaxezi. Este interesant de mentionat ca Elenite a fost construit in anul 1985, iar initial aici s-a aflat un complex de vile cu studiouri. Acum, se regasesc hoteluri si vile luxoase, nou construite. Daca vrei sa petreci o vacanta de lux aici, iti recomandam un Sejur Bulgaria – Elenite, la Royal Castle Hotel de 5 stele. Este un sejur de 3 nopti, cu autocarul, in regim ultra-all inclusive. Cu toate ca va fi o vacanta de 5 stele, nu trebuie sa iti faci griji, deoarece pretul este unul excelent. 

Celebra statiune Nisipurile de Aur (Golden Sands) probabil nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este cea mai populara statiune de pe litoralul bulgaresc si cu siguranta merita sa petreci macar cateva zile aici. Distractia este garantata si te vei bucura de un nisip extrem de fin, o apa curata si cristalina si conditii de cazare exceptionale. Iti recomandam un Sejur Bulgaria – Nisipurile de Aur, la Hotel Melia Grand Hermitage, de 5 stele. Este un sejur de 3 nopti, cu autocarul si cu regim all-inclusive. Astfel, tot ce va trebui sa faci este sa te prezinti la locul stabilit pentru plecare si sa ai grija sa ai in bagaj tot ce iti trebuie pentru cateva zile la soare. 

Nu puteam sa uitam si de Albena. Aceasta statiune este una dintre cele mai linsitite de pe litoralul bulgaresc si cu siguranta te va cuceri inca de la primele minute in care vei pune piciorul pe plaja. Sugestia noastra este un Sejur Bulgaria – Albena, la Flamingo Grand Hotel & SPA, de 5 stele. Este un sejur de 3 nopti, cu autocarul, care iti da posibilitatea si de a te relaxa in centrul SPA din interiorul hotelului (contra-cost). Astfel, vacanta va fi distractiva si relaxanta si vei dori sa stai cat mai mult timp aici. 

Daca ai vreo intrebare despre aceste sejururi, nu ezita sa ne contactezi!