Sus

Anul 2021 se apropie cu pasi repezi de final. Cu siguranta si tu simti ca ultima parte a anului parca ,,zboara” si ai atat de multe lucruri de facut. Daca iti doresti ca sfarsitul de an sa fie unul perfect si sa te relaxezi intr-o locatie deosebita, iti recomandam sa alegi ca destinatie Dubai. In ultimii ani, foarte multe persoane opteaza pentru a merge iarna in Dubai si se intorc cu amintiri frumoase. Este o experienta inedita, avand in vedere ca temperaturile sunt ridicate si ca poti face activitati la care inainte nu te-ai fi gandit. Ba chiar poti petrece si Revelionul in Dubai! 

In cazul in care te hotarasti si iti doresti sa mergi in vacanta in Dubai, iti recomandam sa alegi un pachet turistic de la Hello Holidays. Astfel, nu vei mai pierde timpul cautand cazare, transport si nu vei avea surprize neplacute. In plus, te vei bucura de oferte foarte bune pentru sejururi Dubai 2021. In continuare, iti vom prezenta cateva dintre acestea. 

Prima recomandare este un Sejur in Sheikh Zayed, Dubai, la Hotel Four Points by Sheraton Sheikh Zayed Road. Hotelul se afla la doar cinci minute de mers cu masina fata de celebrul Burj Khalifa si Dubai Mall, asa ca vei avea o priveliste incantatoare. Sejurul include 6 nopti de cazare, mic dejun, transport cu avion, taxe de aeroport, asistenta turistica si transfer aeroport-hotel-aeroport. Plecarea este pe data de 07.12.2021 din Craiova. 

Daca vrei sa petreci Craciunul in Dubai, avem o oferta de nerefuzat. Un sejur de 6 nopti in Deira Dubai, la Sheraton Dubai Creek Hotel & Towers, de 5 stele. Este unul dintre primele hoteluri de 5 stele din Dubai si functioneaza din anul 1978. In pachet este inclusa o camera cu vedere la oras, astfel ca te vei putea bucura de cea mai frumoasa priveliste. Ofera include 6 nopti de cazare, cu plecare pe 21.12.2021 din Craiova, mic dejun, transport cu avion, taxe de aeroport, asistenta turistica si transfer aeroport-hotel-aeroport. 

In cazul in care vrei un sejur de 7 nopti, atunci avem recomandarea perfecta pentru tine. Poti alege un sejur in Deira Dubai, de data aceasta la Aloft Deira City Center, un hotel de 4 stele situat in inima Dubai-ului. Plecarea este pe data de 28.11.2021 din Bucuresti, iar oferta include  mic dejun, transport cu avion, taxe de aeroport, asistenta turistica si transfer aeroport-hotel-aeroport. 

Incheiem lista de recomandari cu o oferta la un pret special. Un sejur in Bur Dubai, la Hotel City Max Bur Dubai de 3 stele, cu plecare pe data de 22.11.2021 din Bucuresti. Astfel, iti vei face un cadou in avans de sarbatori si vei petrece una dintre cele mai frumoase vacante din viata ta. In pret sunt incluse 8 nopti de cazare, mic dejun, transport cu avion, taxe de aeroport, asistenta turistica si transfer aeroport-hotel-aeroport.

Daca vrei sa vezi si mai multe oferte, te asteptam cat mai curand pe site-ul Hello Holidays!