Sus

Ce alegem ca destinatie de vacanta?

Grecia vs. Turcia,  o  dilema eterna pentru turistul  dornic sa plece intr-o vacanta relaxanta pe timpul verii. Care este cea mai buna varianta? Evident, imaginea ideala a vacantei de vara depinde de gusturile si buzunarul fiecaruia.

De ce sa alegem Turcia?

Turcia se claseaza printre cele mai cautate destinatii de vacanta,  conditiile de cazare va vor lasa cu gura cascata, raportul calitate -pret fiind unul extrem de convenabil pentru regim de all inclusive.  Turcia este o tara ideala pentru cei care doresc sa aiba o vacanta relaxanta, la plaja, pe sezlong, sub umbrelute. In ceea ce priveste servirea meselor, cu siguranta nu veti iesi din restaurantele hotelurilor. Dezavantajul consta in faptul ca Turcia este o tara minunata pentru cei care vor sa-si petreaca vacanta in complexul hotelier, dar nu la fel de recomandata “exploratorilor”. Desi peisajele nu sunt la fel de spectaculoase ca in Grecia, obiectivele turistice din Turicia  cu siguranta merita vazute cel putin o data in viata.

De ce sa alegem Grecia?

Avantajele care le are Grecia in fata Turciei sunt distanta relativ mica de Rominia si numarul mare de insule cu plaje superbe. Este una dintre putinele tari care iti ofera avantajul de a alege plaje de pe trei litoraluri diferite, deoarece  are deschidere la Marile, Egee, Ionica si Mediterana. In ceea ce priveste cazarea nu veti intalni prea des regim de all inclusive iar preturile in general sunt mai mici ca in Turcia. Magazinele, spre deosebire de cele din Turcia (care multe sunt deschise non-stop) se inchid dupa ora pranzului, pana spre sfarsitul amiezii. La capitolul ospitalitate, grecii sunt ca si turcii, oameni calzi si foarte primitori. Pe langa peisajele spectaculoase, datorita vegetatiei bogate, marele avantaj al Greciei il constituie obiectivele turistice, marturie a unei civilizatii ce a reusit sa cucereasca barierele timpului.

]]>