Sus

Unde ai petrecut anul trecut Pastele? Dar in ultimii 5 ani? Daca ai stat prea mult sa te gandesti, inseamna ca nu a fost tocmai o experienta pe care sa o tii minte. Cum ar fi daca ti-am spune ca iti putem recomanda o destinatie turistica excelenta, iar dupa ce te vei intoarce din vacanta de Paste, cu siguranta nu vei uita prea curand experinta? Este vorba despre Bulgaria. Da, ai citit bine. Tara vecina cu Romania este recunoscuta pentru ospitalitate si servicii excelente, asa ca nici de Paste nu se lasa mai prejos. Daca ti-a placut Bulgaria pe timp de vara sau toamna, cu siguranta o vei adora si primavara. 

In cele ce urmeaza, iti vom prezenta cateva oferte Paste Bulgaria 2023, pe care nu le poti refuza. Sunt pachete turistice special gandite pentru a te face sa te simti excelent si pentru a ramane cu amintiri de nepretuit. 

Prima recomandare este un Circuit de Paste in Bulgaria, de 4 zile, cu autocarul, iar itinerariul este acesta: București – Veliko Târnovo – Castelul Ravadinovo – Sunny Beach – Nessebar – Varna – Nisipurile de Aur – Balchik – Cap Kaliakra. Pachetul include urmatoarele servicii turistice: 

  • transport cu autocar clasificat pentru curse internationale
  • trei cazari cu mic dejun in hotel de 3 stele
  • pranz festiv de Paste
  • ghid insotitor 
  • vizite la cele mai populare obiective turistice. 

Ai fost vreodata la Nisipurile de Aur? Este cea mai cunoscuta statiune de pe litoralul bulgaresc si este potrivita pentru toate tipurile de turisti, indiferent daca este vorba despre familii care au copii, cupluri, seniori, tineri care vin in gasca sa se distreze. Astfel, iti recomandam un Sejur Bulgaria – Nisipurile de aur, de 3 nopti, cu autocarul, la Golden Line Hotel. Se pleaca din Bucuresti pe data de 14.04.2023. Tariful include bineinteles transportul cu autocarul, trei nopti de cazare, asistenta turistica si mese in regim all inclusive. Ai la dispozitie numeroase modalitati de petrecere a timpului libere, indiferent daca vrei sa te distrezi sau sa te relaxezi. 

Tot la Nisipurile de Aur iti recomandam si un alt sejur de 3 nopti, cu autocarul, la Berlin Golden Beach. Vei beneficia de masa all inclusive si de asistenta turistica. Hotelul se afla intr-o zona foarte buna din statiune, direct pe malul marii, astfel ca privelistea este incantatoare. Te vei bucura de plaja privata, iar daca nu vrei sa intri in mare, ai la dispozitie o piscina interioara si una in aer liber. De asemenea, aici se regasesc doua restaurante cu preparate delicioase. Bineinteles, sejurul nu poate fi complet fara un centrul wellness & spa, unde te vei relaxa cu masaj, sauna, baie cu abur, tratamente de infrumusetare si multe altele. 

Asadar, daca vrei sa te bucuri de un sejur diferit anul acesta de Paste, alege cu incredere Bulgaria. Ai la dispozitie numeroase pachete turistice dintre care poti alege.