Sus

Prima luna de toamna este cea in care iti recomandam sa profiti cat mai mult posibil de mare si de ultimele raze placute ale soarelui. De obicei, vremea este foarte placuta in septembrie, aerul nemaifiind atat de fierbinte, ceea ce inseamna ca poti merge la mare si te poti bucura atat de plaja, cat si de plimbari pentru a explora cele mai frumoase obiective turistice. In cazul in care nu stii unde sa iti petreci vacanta din luna septembrie, avem o recomandare exceptionala pentru tine: litoralul bulgaresc. Mai exact, iti vom prezenta cateva sejururi Bulgaria 2022, in cele mai populare statiuni de pe litoralul acestei tari. Suntem siguri ca iti vor placea si ca le vei rezerva cat mai curand de pe site-ul Hello Holidays sau direct din agentiile noastre. 

In primul rand, iti recomandam Albena. Aceasta statiune nu este doar ideala pentru toti turistii, indiferent de varsta sau de preferinte in ceea ce priveste distractia, ci este si ,,cea mai verde statiune din Bulgaria”. Astfel, mergand aici poti ajuta chiar si tu mediul inconjurator, prin simpla ta sedere. Albena este vizitata anual de zeci de mii de turisti din intreaga Europa, iar daca vei merge o singura data aici, vei intelege de ce este atat de populara. Nisip foarte fin si auriu, plaje late, intrare lina in mare si aer curat: ce ti-ai dori mai mult de la o statiune de pe litoral? 

In cazul in care ti-am starnit curiozitatea, daca vrei sa petreci un sejur de neuitat in Albena, recomandarea noastra este o vacanta de 4 nopti, cu autocarul, la Flamingo Grand Hotel&SPA, de 5 stele. In pretul pachetului turistic sunt incluse 4 nopti de cazare cu demipensiune, asistenta turistica si transportul cu autocarul. 


O statiune mai putina cunoscuta, dar fermecatoare este Sveti Vlas. Aceasta este situata la poalele muntilor Stara Planina, ceea ce confera un aer aparte statiunii si o atmosfera deosebita. Statiunea este mica, linistita, ideala pentru cei care isi doresc un sejur relaxant, departe de aglomeratia statiunilor renumite. Astfel, iti recomandam un Sejur de 3 nopti, la Garden of Eden, cu autocarul. Este un complex turistic de 5 stele, in care vei petrece timp de calitate, relaxandu-te si indragostindu-te de aceasta mica statiune. Pachetul turistic include transport cu autocarul, 3 nopti de cazare cu mic dejun si asistenta turistica. 

Nu puteam sa nu iti recomandam si Sunny Beach, cea mai mare si mai populara statiune din Bulgaria. Aceasta statiune se bucura de 8 km de plaja si de o amplasare de vis, intr-un golf natural, inconjurat de Muntii Balcani. Sunny Beach este o statiune pentru orice tip de turist: indiferent daca iti doresti relaxare sau distractie, aici vei petrece o vacanta perfecta. Astfel, iti recomandam un sejur cu autocarul, de 3 nopti cu mic dejun, la Bohemi Hotel. 

Daca ti-au placut recomandarile noastre, te asteptam pe site pentru a rezerva pachetele turistice ideale pentru tine.