Sus

Vrei sa descoperi Spania vara aceasta? Atunci avem cele mai bune oferte pentru tine. Intra pe site-ul Hello Holidays si descopera circuite turistice Spania la preturi exceptionale, ideale pentru orice. Avem inclusiv un circuit pentru seniori, asa ca ai de unde alege. In continuare, iti prezentam cateva dintre acestea! 

Primul circuit pe care ti-l propunem este unul clasic, care iti permite sa vizitezi cat mai mult din aceasta tara exceptionala. Este vorba despre Circuit Spania Clasica, de 7 zile, cu avionul. Trebuie sa stii ca pana in Spania, transportul se va face cu avionul, iar apoi cu autocarul, pentru ca tu sa nu iti faci griji pentru nimic. Din itinerariu fac parte urmatoarele destinatii: Costa Brava, Montserrat, Barcelona, Zaragoza, Madrid, EL Escorial, Toledo, Aranjuez si Valencia. Astfel, vei putea vizita zone diferite din Spania si vei descoperi cat mai mult din cultura si din istoria acestei tari exceptionale. Ca in orice alta tara si Spania are diferente intre regiuni cand vine vorba despre cultura si traditii, sa nu mai spunem despre peisaje, asa ca un astfel de circuit iti va prezenta cat mai mult din minunata tara. 

Daca iti doresti o vacanta despre care sa poti spune ca a fost de neuitat, in adevaratul sens al cuvantului, atunci iti recomandam un Circuit Spania – Portugalia – Tara Bascilor de 14 zile, cu avionul. 2 saptamani petrecute pe aceste taramuri insorite, 2 saptamani in care vei descoperi cultura si istoria acestor tari si care te vor convinge sa revii aici macar o data la cativa ani. Cu toate ca ar putea parea usor obositor acest circuit, avand in vedere cat dureaza, nu trebuie sa iti faci griji. Itinerariul este planificat astfel incat sa poti vizita fara sa obosesti. Scopul vacantei este sa te distrezi si relaxezi, asa ca ne-am gandit la toate. Pe parcursul circuitului vei vizita Barcelona, Andorra, Leon, Porto, Fatima, Tomar, Lisabona, Cabo del Roca, Sevilla, Gibraltar, Costa del Sol, Toledo, Madrid si multe altele. Am enumerat doar cateva dintre destinatiile cuprinse in acest circuit. 

Nu am uitat nici de seniori cand am gandit circuitele Hello Holidays, astfel ca iti prezentam si un sejur Senior Holidays Costa del Sol de 8 zile, cu avionul. Acest sejur include 7 cazari in hoteluri de 4 stele, cu mic dejun, transportul cu avionul, ghid insotitor, bagaj de mana si bagaj de cala pana in 20 kg. Itinerariul este unul de care te vei indragosti: Malaga, Marbella, Gibraltar, Cordoba, Sevilla, Granada si altele. Fiind un program pentru seniori, iti garantam ca te vei simti excelent. Activitatile sunt planuite astfel incat sa poti vizita tot ce doresti, fara obosi. 

Asadar, daca vrei sa vizitezi Spania, nu ezita sa ne contactezi pentru a descoperi impreuna cele mai bune pachete turistice.