Sus

Ti-ai facut deja planurile pentru vara aceasta? Dar pentru toamna? In ultimii ani, tot mai multe persoane aleg sa mearga la mare in extra-sezon si nu doar preturile reprezinta un factor decisiv. In statiunile turistice foarte cunoscute din afara tarii, in extra-sezon, totul este mult mai linistit. Te poti bucura cu adevarat de o vacanta relaxanta, iar daca nu suporti canicula, temperatura va fi ideala. De aceea, iti recomandam in continuare cateva statiuni din Turcia in care poti merge in concediu atat vara aceasta, dar si in extra-sezon! De asemenea, iti prezentam si cateva oferte de sejururi Turcia 2022

Marmaris este in too 5 cele mai apreciate destinatii de vacanta din Turcia. Statiunea este situata intr-un golf unde se intalnesc Marea Egee si Marea Mediterana, ceea ce ii confera un farmec aparte, completat de o padure de pini ce pare nemarginita. Este statiunea care imbina intr-un mod perfect marea, nisipul fin si muntele, alaturi de un cer mereu senin si de razele blande ale soarelui. Din Marmaris se poate pleca in numeroase croaziere de-a lungul coastei turcesti, asa ca poti lua in considerare si aceasta metoda de petrecere a timpului. Tot din Marmaris, poti pleca si spre Insula Rhodos, daca vrei sa schimbi putin peisajul. Ia in considerare si Insula Cleopatra, deoarece aici se considera ca se afla cel mai fin nisip din lume. 

Pentru Marmaris, iti recomandam un sejur de 7 nopti cu autocarul, la Ideal Prime Beach, un hotel de 5 stele. Pachetul turistic include transportul cu autocarul, cazarea in regim ultra-all inclusive si asistenta turistica. 

Bodrum este o statiune eleganta, boema, ideala pentru toti cei care isi doresc relaxare la superlativ. Orasul are o istorie bogata, fiind cucerit de catre Alexandru Cel Mare, dar nu distrus. Bodrum este situat intr-o zona pitoreasca, pe coasta egeeana a Turciei, mai exact pe o peninsula. Avand in vedere istoria bogata a locurilor, vei putea vizita numeroase obiective turistice si de asemenea vei simti ca esti intr-un muzeu in aer liber. Te vor uimi plajele elegante, nisipul foarte fin, micile golfuri si de asemenea viata de noapte. 

Iti prezentam un sejur Turcia – Bodrum, de 7 nopti cu autocarul, la Armonia Holiday Village and Spa, de 5 stele. Pachetul turistic include cele 7 nopti de cazare in regim all-inclusive, transportul si asistenta turistica. 

Nu in ultimul rand, sa vorbim si despre Kusadasi. Este destinatia preferata a tuturor celor care adora viata de noapte si care doresc sa se distreze cat mai mult pe parcursul vacantei. De asemenea, aici se regasesc numeroase situri istorice antice, cum ar fi Efes, Priene, Miletos si altele. Sezonul turistic este foarte lung, avand in vedere ca peste 300 de zile pe an statiunea este insorita. 

Recomandarea noastra este un Sejur Turcia de 7 nopti cu autocarul, la Palm Wings Ephesus Hotel. Oferta cuprinde transportul, cazarea in regim ultra-all-inclusive si asistenta turistica. 

Asadar, daca vrei sa petreci o vacanta de neuitat anul acesta?