Sus

Turcia a inventat conceptul de all-inclusive si a redefinit ospitalitatea. An de an, aceasta tara atrage milioane de turisti din lumea intreaga. Daca nu ai vizitat pana acum Turcia, te invitam sa citesti in continuare si sa afli care sunt motivele pentru care vara aceasta, poate deveni destinatia ideala. 

Cand spui Turcia, probabil primul lucru care iti vine in minte este regimul all-inclusive. Este adevarat ca Turcia este renumita pentru acest concept si milioane de turisti aleg vacanta pentru acest motiv. Este atat de relaxant sa mergi si sa nu iti faci griji pentru nimic: doar te prezinti la locul de intalniri (daca alegi vacanta cu autocarul) sau la aeroport. In rest, la hotel vei avea parte de tot confortul din lume si nu iti va lipsi nimic. Daca alegi un resort care sa iti ofere si posibilitatea de a merge la SPA, vei putea spune ca ai tras lozul castigator. Insa, Turcia nu inseamna doar vacante relaxante in resorturi luxoase, la preturi excelente. Sunt numeroase alte motive pentru care sa vizitezi aceasta tara si pentru care sa alegi sejururi Turcia 2022, pe care ti le vom prezenta in cele ce urmeaza. 

Descoperi istoria si cultura 

Dupa cum probabil stii, istoria Turciei este strans legata de istoria tarii noastre si a Europei in general. Pe tot teritoriul tarii, vei descoperi ruine si alte obiective turistice istorice, muzee sau chiar si muzee in aer liber. Iti recomandam sa vizitezi statiuni care sa iti raspunda la unele intrebari despre istorie si care sa iti permita sa intelegi mai multe despre ceea ce a insemnat Imperiul Otoman in trecut. 

Bucatarie excelenta 

Nu puteam sa nu luam in calcul si gastronomia, deoarece multe persoane revin in Turcia si pentru bucatarie. Iti recomandam sa iti faci curaj si sa incerci cele mai delicioase preparate din Turcia, traditionale. Suntem siguri ca iti vor placea si ca vei dori sa revii aici oride cate ori vei avea ocazia.  

Poti practica sporturi nautice 

Daca este un loc in care poti practica sporturi nautice, cu siguranta Turcia este acela. Astfel, vei avea la dispozitie numeroase statiuni in care te poti distra in siguranta. iar preturile pentru aceste distractii sunt extrem de accesibile. Nu trebuie sa iti faci griji pentru nimic, doar sa te distrezi la maximum. 

Preturi excelente 

Stim ca majoritatea hotelurilor din Turcia sunt hoteluri de lux, de 4 si 5 stele, mai rar poti vedea hoteluri de 3 stele. De aceea, probabil te gandesti ca si preturile sunt pe masura. Ei bine, nu. Pe site-ul nostru vei gasi numeroase oferte pentru sejururi in Turcia si trebuie sa iti spunem ca sunt foarte accesibile. Nu te vor costa mii de euro, ci sunt preturi pe care ti le poti permite chiar si fara sa strangi bani un an intreg. 

Asadar, vara aceasta alege sejururi in Turcia!