Sus

Dubai a devenit in ultimii ani una dintre destinatiile de vacanta preferate de catre romani. O parte dintre acestia s-au indragostit de oras dupa ce au mers in interes de serviciu si au decis ca isi doresc sa petreaca macar cateva zile pe an aici. Trebuie sa recunoastem ca Dubai este o adevarata bijuterie arhitecturala. Este un oras care a avut o evolutie extrem de rapida, poate cea mai rapida din ultima jumatate de secol. Aici s-a construit primul hotel de 7 stele din lume, o insula artificiala complet functionala, in forma de palmier si sute de zgarie nori, printre care si cea mai inalta cladire comerciala din lume. Asadar, Dubai detine numeroase recorduri si atrage sute de mii de turisti din intreaga lume. Daca si tu vrei sa petreci o vacanta in Dubai de neuitat, in continuare iti vom prezenta cateva oferte de nerefuzat de la Hello Holidays. 

In primul rand, iti prezentam o oferta de tip last minute, pe care cu greu o vei putea refuza. Un sejur de 7 nopti, la un hotel de 5 stele. Este vorba despre Sejur Sheikh Zayed, la Hotel Nassima Royal. Plecarea se face incepand cu data de 26.09.2021, iar oferta este valabila pana la 31.10.2021. Pretul sejurului este de 755 euro/persoana si include 7 nopti de cazare, transport cu avion, mic dejun, taxe de aeroport, transfer aeroport-hotel-aeroport si asistenta turistica. Hotelul este amplasat intr-o zona foarte buna, la doar 30 de minute de mers pe jos de Burj Khalifa si de Dubai Mall. Accesul la plaja Jumeirah este facil si de asemenea vei avea o priveliste incantatoare din camera. 

Daca vrei sa te bucuri de un pret excelent, atunci alege o oferta de tip early booking. In acest sens, iti recomandam un Sejur Holiday Inn Express Dubai Jumeirah, de 7 nopti, incepand cu data de 07.11.2021. Hotelul are 4 stele, conditii excelente si vedere la portul Rashid. Pachetul turistic include 7 nopti de cazare, mic dejun, taxe de aeroport, asistenta turistica, transport aeroport-hotel-aeroport si costa 660 euro/persoana. 

Ultima recomandare de astazi este una speciala. Iti propunem sa te bucuri de un Sejur la Sheraton Dubai Creek Hotel Towers. Hotelul de 5 stele a fost inaugurat in anul 1978 si este unul dintre hotelurile cu traditie din oras. Este perfect atat pentru vacante, dar si pentru deplasari in interes de serviciu. Are o amplasare excelenta, la doar 6 km de aeroport si la doar cativa pasi de metrou. Pachetul turistic costa 828 euro/persoana, poate fi rezervat incepand cu 07.11.2021 si include 7 nopti de cazare, transport cu avion, mic dejun, pat pentru copil (daca este necesar), taxe de aeroport, asistenta turistica si transport aeroport-hotel-aeroport.