Sus

Istanbul, Turcia

Istanbul este un oraș pe care nu vrei să îl ratezi în vacanța ta în Turcia! Plin de farmec și tradiții, Istanbul își întâmpină turiștii cu obiective turistice uimitoare precum Moscheea Albastră, Biserica Sfânta Sofia sau Palatul Topkapi, ce conturează o istorie complexă a orașului stăpânit de două imperii diferite pe parcursul a 2000 de ani. Astăzi, Istanbul este un oraș în continuă schimbare, cu multe oportunități de explorare și distracție pentru turiștii sți. Obiectivele turistice înconjurate de farmec, mâncarea tradițională delicioasă, deserturi renumite precum bakclava-ua sau rahatul, fascinanta croaziera pe Bosfor sunt doar câteva dintre atracțiile cu care Istanbului te cucerește.

Bratislava, Slovacia

Capitala Slovaciei este alegerea perfectă pentru un city break plin de contrast și diversitate, reușind să îmbine aspectul rural al orașului de altă dată cu modernul unei capitale europene ce privește spre viitor. Pentru a percepe pe deplin farmecul acestui oraș, alege o plimbare cu barca pe Dunărea liniștită și bucură-te de priveliștile oferite asupra Bratislavei, cu bisericile sale cu acoperișuri rotunde și impunătorul castel, ce reprezintă o bijuterie a orașului. Bratislava este un oraș mai ieftin, în comparație cu vecinii săi și oferă experiențe de vacanță de neuitat, reușind să surprindă fiecare turist ce alege această destinație.

Paris, Franța

Cum putem să trecem peste fermecătorul Paris? Capitala Franței este una dintre cele mai atractive destinații turistice din lume, fiind vizitată anual de milioane de turiști ce vor să exploreze obiectivele turistice de renume și să se fotografieze în fața Turnului Eiffel, cel mai emblematic loc din Paris. De asemenea, minunatul oraș este potrivit și pentru cei mici, găzduind unul dintre cele mai mari parcuri de distracție din lume, Disneyland, un vis pentru orice vârstă. Energia, animația și starea de bine pe care o emană Disneyland te cucerește de la mic la mare și te convinge să revii ori de câte ori ai ocazia pentru o porție de distracție.

Budapesta, Ungaria

Budapesta devine ușor ușor una dintre cele mai căutate destinații din Europa, prin prisma frumuseții arhitecturale deosebite și a beneficiilor balneo pe care le pune la dispoziție turiștilor, conturând o vacanță complexă ce presupune atât explorare, cât și relaxare. Budapesta se mândrește cu o combinație unică de cultură, gastronomie și tradiții, fiind fosta capitală a unui mare imperiu, acest lucru punându-si amprenta pe obieceiurile locale. O călătorie în Budapesta este completă atunci când alegi o plimbare pe Falk Miksa, o stradă renumită pentru muzeele și magazine sale de antichități de unde poți căuta suvenirul perfect pentru cei dragi.

Copenhaga, Danemarca

Bănuim că știm cu toții clasica poveste Mica Sirena, așa că este momentul perfect de a vă împărtăși că o puteți întâlni în Copenhaga, fiind o atracție faimoasă a orașului, statuia de mici dimensiuni atrăgând mii de turiști anual. Capitala Danemarcei este considerată a fi una dintre cele mai frumoase din lume din punct de vedere arhitectural, găzduind un port incredibil colorat în nuanțe pastelate, cu clădiri ce aparțin neoclasicismului și peisaje de vis. Vă recomandăm să o vizitați cât mai curând deoarece vă poate impresiona și poate deveni orașul dumneavoastră preferat.