Sus

Turcia te asteapta cu oferte de nerefuzat de la Hello Holidays, in aceasta vara. Intra pe site-ul nostru sau vino in agentiile Hello Holidays pentru a descoperi cele mai bune oferte la sejururi, indiferent daca optezi pentru transport cu autocarul, cu avionul sau individual. Recomandarea noastra ar fi sa alegi transport cu autocarul sau avionul, deoarece este mai comod. Nu va trebui sa conduci si astfel te vei putea relaxa din prima zi de vacanta. In continuare, iti prezentam doua dintre cele mai bune oferte pentru sejururi Turcia 2022

Bodrum

Bodrum este una dintre cele mai apreciate destinatii de vacanta din Turcia. Situata pe coasta Marii Egee, aceasta este ideala pentru turistii care isi doresc relaxare si conditii foarte bune de cazare in zone cat mai linistite. Bodrum se afla intr-o peninsula cu aspect deluros – stancos. De precizat faptul ca zona de nord-vest este mai verde, cu mai multa vegetatie, iar zona din sudul statiunii este mai arida. 

Multi turisti considera ca Bodrum este capitala distractiei de pe coasta din Turcia a Marii Egee. De asemenea, trebuie sa stii ca acest oras este inconjurat de ministatiuni unde vei putea gasi cele mai frumoase peisaje, pentru momentele in care vrei sa descoperi si alte plaje si optiuni de distractie. 

Bodrum este recunoscuta pentru hotelurile de lux construite in zone linistite, cu deschidere spre mare. Astfel, te vei putea bucura de o priveliste de vis, direct din camera de hotel. Nu-i asa ca suna tentant? La fel de tentanta este si urmatoarea oferta pe care ti-o prezentam: Sejur Turcia – Bodrum, la Dragut Point South, de 7 nopti, cu autocarul. Pachetul include cele 7 nopti de cazare in regim all inclusive, transport cu autocarul si asistenta turistica. Sa mai spunem ca are si un pret excelent? 

Antalya 

Antalya este una dintre destinatiile preferate ale turistilor romani si nu numai. Trebuie sa stii ca este considerata locul unde a fost inventat conceptul de ospitalitate in turism. Antalya este o statiune ideala pentru turistii de toate varstele si ofera numeroase modalitati de a petrece timpul. Poti opta pentru o vacanta relaxanta, in care doar stai si te bronzezi si te bucuri de apa clara a marii si de nisipul fin sau poti sa faci tot felul de sporturi nautice. 

In cazul in care Antalya ti se pare o destinatie foarte buna, avem o oferta de nerefuzat: Sejur Turcia – Alanya, la Cluj Dizalya, de 7 nopti, cu avionul. Este o cazare excelenta, fiind un hotel de 4 stele. Pachetul turistic include cele 7 nopti de cazare in regim all inclusive, transport cu avionul, taxe de aeroport, transfer aeroport – hotel – aeroport si asistenta turistica. In aceasta perioada te poti bucura de cel mai bun pret pentru aceasta oferta, asa ca te asteptam pe site-ul nostru sau in agentiile Hello Holidays pentru a rezerva sejurul. 

Speram ca ti-au placut ofertele noastre si ca o vei alege pe una dintre ele pentru o vacanta de neuitat in Turcia.