Sus

Ultimele luni din an trec mereu mult mai repede decat ne-am astepta si astfel ajungem in apropierea Revelionului fara un plan anume. Daca si tu vrei sa te asiguri ca Revelionul acesta il vei petrece intr-un loc special, alaturi de cei dragi, iti recomandam sa intri pe site-ul Hello Holidays si sa verifici ofertele speciale pe care ti le-am pregatit. Toate au preturi excelente, astfel ca te vei putea bucura de o vacanta ce nu iti va afecta bugetul. Acestea fiind spuse, iata o selectie de oferte revelion 2023 de la Hello Holidays. 

Incepem prin a-ti prezenta o destinatie apropiata tarii noastre, mai exact Macedonia De Nord. Astfel, iti propunem un sejur in Skopje, de 5 zile, in care vei descoperi cele mai frumoase si populare obiective turistice din zona. Spre exemplu, poti vizita Ohrid, Pestera de Marmura, Pristina, Canionul Matka si altele. Noaptea de Revelion o vei petrece in Skopje si cu siguranta va fi o petrecere pe care o vei tine minte. Acest pachet turistic include transport cu autocarul, 4 cazari cu mic dejun la hotel de 4 stele, vizite la Skopje si Sofia (in Bulgaria, la intoarcere) si ghid insotitor din partea agentiei. 

O alta destinatie la fel de apropiata este si Serbia. De data aceasta, iti recomandam un sejur de 4 zile in Belgrad, iar transportul se realizeaza tot cu autocarul. Plecarea se face pe data de 30.12.2022, din Bucuresti, insa daca locuiesti in alte zone alte tarii si vrei sa te bucuri de sejur, poti achita un tarif de transfer sau te poti imbarca gratuit din anumite zone de pe traseu. Acest pachet turistic include transport cu un autocar climatizat, 3 cazari cu mic dejun la hotel de 3 stele, vizita la Sibiu, Timisoara si Belgrad si ghid insotitor din partea agentiei. Suntem siguri ca vei aprecia Belgradul si ca va fi o incantare sa petreci noaptea dintre ani acolo. 

Preferi destinatiile mai indepartate si cu o clima mai blanda? Atunci, ce spui de Turcia? Astfel, iti recomandam un pachet turistic pentru un Revelion 2023 Istanbul, de 5 zile. Achizitioneaza acest pachet turistic din timp si te vei bucura de un pret special. In plus, iti vei asigura locul in una dintre cele mai frumoase destinatii pentru un Revelion de poveste. Acest pachet turistic include transport cu autocarul, 4 cazari cu mic dejun inclus la hotel de 3 stele, ghid insotitor din partea agentiei si deplasari la cele mai populare obiective turistic din Istanbul, printre care: Moscheea Albastra, Marele Bazar, Hagia Sofia, Edirne, Topkapi si altele. Poti opta si pentru alte excursii pe care le vei plati separat, in functie de preferintele tale. In plus, pentru cina festiva de Revelion, poti alge intre un restaurant local sau un vas de croaziera pe Bosfor. 

Acestea sunt doar cateva dintre ofertele de nerefuzat de la Hello Holidays. Speram sa iti fi placut si sa intri pe site-ul nostru pentru a alege sejurul care ti se potriveste cel mai bine!