Sus

Anul 2015 se apropie cu pasi repezi si aveti nenumarate optiuni pentru a sarbatori trecerea in noul an, mai interesante decat deschiderea unei sticle de sampanie, in fata televizorului, pe canapea. Noi am alcatuit un top al celor mai potrivite destinatii in care puteti pasi in noul an cu stil.

Daca nu ati regast destinati favorite in topul de mai jos, va invitam sa ne lasati comentarii la acest articol si sa ne spuneti unde preferati sa mergeti de Revelion.

Atena

Capitala Greciei , atat de cautata in tot timpul anului pentru minunatele obiective istorice si fermecatoarele legende pe care le spune de mii de ani, are de Revelion ceva in plus de oferit: multa distractie si voie buna.  Atena este bine cunoscuta pentru concertele rasunatoare si focurile de articii spectaculoase pe care le organizeaza la inceputul fiecarui an.

Un lucru cu adevarat special si incantator in Atena sunt gradinile aflate pe acoperisurile hotelurilor, unde puteti descoperi baruri si restaurante atractive. Nu cred ca este nevoie sa mai spunem ca privelistea pe care o aveti dintr-o astfel de gradina este minunata. Nu ar fi grozav sa priviti focurile de artificii care marcheaza trecerea in anul 2015 dintr-un astfel de loc minunat?

Aceasta este propunerea noastra pentru Revelion in Atena.

http://www.helloholidays.ro/revelion-2014-2015.aspx

Republica Dominicana – Punta Cana

Faimoasa in lumea intreaga pentru plaje edenice inconjurate de palmieri, hoteluri ireprosabile, peisaje uluitoare, munti cu vegetatie luxurianta si cascade jucause, pe scurt: pentru vacante de vis. Adaugati la cele de mai sus oamenii mereu zambitori si primitori si cultura lor unica (cultura spaniola cu influente africane si franceze). Acestea fiind spuse, veti intelege de ce localnicii sunt adevarati maestri ai petrecerilor si ai „joie de vivre”.

Alegeti o vacanta de Revelion in Punta Cana si va avea toate ingredientele necesare vacantei ideale: decorul minunat, romantismul insulelor pierdute in timp, bucuria oamenilor care stiu cu adevarat sa petreaca.

Va sugeram sa studiati pachetul nostru pentru Relevion in Punta Cana

http://www.helloholidays.ro/revelion-2014-2015.aspx

republica dominicana

Paris

Un oras care nu mai are nevoie de nicio prezentare: Paris, eterna capitala a muzicii, a Luminilor, dar inainte de toate, a iubirii. Daca sunteti atat de norocosi incat sa sarbatoriti trecerea in noul an la Paris, cu siguranta veti gasi o activitate pe gustul vostru. Parisul, unul dintre cele mai colorate si captivante orase, are cate ceva pentru fiecare: de la cluburi cu petreceri rasunatoare, la cine cu privelisti memorabile sau petreceri restranse alaturi de prieteni dragi.

Trebuie sa stiti ca in Paris, de Anul Nou, apar traditionalele „papillotes”: ciocolatele sau alte dulciuri care actioneaza ca niste mici pocnitori cand le scoti ambalajul. Toata lumea se distreaza cu el. Odata ajunsi acolo, veti intelege de ce.

Si inca un sfat, inainte sa va hotarati: nimic nu este mai spectaculos decat Turnul Eiffel luminat de jocurile grandioase, vesele, multicolore ale artificiilor.

Propunerea noastra pentru Revelion in Paris o gasiti aici:

http://www.helloholidays.ro/revelion-2014-2015.aspx

paris

]]>