Sus

Zilele trecute v-am recomandat cateva taverne minunate din Tolo si locuri impresionante in apropiere de Tolo, pe care sa le vizitati. Astazi va prezentam un top al plajelor din si din apropiere de Tolo, in ordinea preferata de turistii Hello Holidays.

Plaja din Tolo

Rating: 5*  in topul turistilor HH

160

Plaja din Tolo este apreciata pentru nisipul fin, auriu si apele cristaline. Are cea mai ridicata temperatura (raportat la apa care inconjoara alte insule grecesti) si este foarte bine organizata, cu sezlonguri si umbrele, dar si cu taverne si baruri, plus facilitatile necesare pentru a practica sporturi acvatice.

Ioana, care a fost in Tolo anul trecut, ne-a trimis un scurt mesaj cand s-a intors din vacanta: „In primele zile, am mers cu masina la plajele din imprejurimi, pentru ca plaja din Tolo ni s-a parut destul de aglomerata. Dar apoi ne-am hotarat sa incercam si am fost foarte incantati. Nisipul este fin si asta este bine mai ales pentru copii.”

Kastraki

Rating: 4*  in topul turistilor HH

paralies6

Kastraki se afla in apropiere de Tolo, este o plaja micuta, in mare parte cu pietris. Ca si in Tolo, si aici puteti inchiria sezlonguri si umbrele si puteti servi peste proaspat la taverna de pe plaja. Golful Kastraki este cuceritor cu nuantele azurii ale apei, unde veti fi incantati sa faceti snorkeling sau, pur si simplu, sa inotati.

L-am intrebat pe Mihai, care a fost chiar luna trecuta in Tolo, ce parere are: „Noua ne-a placut Kastraki pentru ca este o plaja intima si destul de libera. E adevarat ca nu prea are facilitati, dar ne-am dus echipati cu tot ce trebuie”.

Karathona

Rating: 5*  in topul turistilor HH

p517

Este plaja lunga, cu nisip fin, aflata la 3 km de Nafplio. Puteti sa inchiriati sezlonguri, sa practicati sporturi acvatice, sa alegeti cea mai potrivita dintre taverne, dar si sa gasiti un loc izolat, linistit unde sa faceti plaja. Karathona este una dintre cele mai populare plaje din zona, un adevarat punct de referinta.

Robert ne-a povestit despre Karathona: „Este cea mai buna solutie pentru familiile cu copii. Noi am inchiriat sezlonguri si umbrele si am stat pana seara la plaja. Marea este calma si deloc adanca, copiii au fost in extaz”.

Plaka Drepano

Rating: 4*  in topul turistilor HH

drepano6

Drepano este un sat traditional pitoresc, aflat la doar 9 km de centrul Nafplio si se deschide catre mare prin plaja Plaka. Plaka este o plaja linistita, populata de obicei de atenienii care au case de vacanta in zona. Nu are prea multe facilitati, in schimb gasiti taverne care servesc preparate delicioase din peste.

Elena si Victor au fost anul trecut in Nafplio si au ajuns si la Plaka Drepano: „Am petrecut o zi minunata la Plaka. Apa este fantastica, iar peisajul… Nu ne mai saturam sa privim si sa facem fotografii. Recomandam macar o zi pe plaja din Plaka”.

]]>