Sus

Am strans aici cateva pareri despre insulele elene ale unor vedete indragite in intreaga lume. Dar pentru ca aproape toata lumea este indragostita de Grecia, continuam mai jos lista artistilor celebri care au de spus numai lucruri frumoase despre acest colt magic de paradis.

11. Leonardo di Caprio

„Grecia pur si simplu mi-a taiat rasuflarea” a spus faimosul actor. „Grecia este unul dintre cele mai minunate locuri in care am calatorit. Insulele sunt in armonie cu mancarea delicioasa, istoria bogata si descoperirea culturii complexe. Majoritatea actorilor care viziteaza Grecia asociaza peisajele cu arta culinara, pentru ca in Grecia aromele iti revigoreaza toate simturile si intregul vis al calatoriei” a completat acesta.

12. Madonna

Ithaca, Rodos, Mykonos sunt cateva dintre insulele pe care cantareata le-a explorat. Nu mai este niciun secret ca Grecia este destinatia sa preferata pentru vara si ca revine oricand aici cu placere.

13. Richard Gere

Am putea spune ca este cel mai cunoscut ambasador al insulei Patmos.  Acesta a fost de cel putin 15 ori in Patmos si intentioneaza sa isi cumpere o casa acolo, considerand ca insula este ideala ca loc de meditatie.

14. Julia Roberts

Actrita iubeste, de asemenea, Patmos si, ca si Gere, doreste sa cumpere o casa pe insula.

15. Sean Connery

Legendarul James Bond are o casa in Porto Heli si revine in vacanta de cate ori are ocazia.

16. Catherine – Zeta Jones si Michael Douglas

Cei doi au vizitat Atena impreuna si s-au declarat uluiti de Acropole, iar despre Douglas se stie ca este indragostit de insulele Greciei, vizitand Santorini, Kefalonia, Zakynthos etc.

17. Bruce Willis

O alta legenda „greu de ucis” care considera Grecia locul ideal de vacanta este Bruce Willis. Se pare ca acestuia ii place la nebunie Corfu si intentioneaza sa achizitioneze o casa pe insula.

18. Michael Jordan

A ales Grecia ca destinatie pentru luna de miere si a vizitat impreuna cu sotia sa Spetses, Mykonos si Santorini.

19. Hugh Jackman

„Cu doua generatii in urma, numele familiei mele era Bella si imi curge sange grecesc prin vene” a spus actorul dupa ce a vizitat cu ani in urma Mykonos.

20. Jeniffer Lopez

Dupa ce a vizitat Grecia, Lopez a declarat urmatoarele: „Daca as fi primul – ministru al Greciei, mi-as concentra toate eforturile in turism. Grecia este cea mai frumoasa tara de pe pamant si asta ar fi de ajuns pentru a depasi criza”.

]]>