× Hello Holidays

Caută-ți vacanța

Circuite Slovenia 2024 Autocar - Hello Holidays

1 circuite găsite

Arata tarif

Circuit Clasic INTENS

REDUCERE
 Circuit Croatia - Slovenia | 8 zile - Autocar | 2024  Circuit Croatia - Slovenia | 8 zile - Autocar | 2024

Circuit Croatia - Slovenia | 8 zile - Autocar | 2024

  • Date de plecare: 05.10.2024, 10.08.2024, 13.07.2024, 24.08.2024, 30.06.2024
  • Itinerar: Belgrad - Canion Tara - Podgorita - Fiord Kotor - Dubrovnik - Medjugorje - Split - Trogir - Zadar - Parcul National Plitvice - Insula Krk - Pola - Rovinj - Postojna - Ljubljana - Zagreb
de la 626 €
532 € / pers

Slovenia: Tara Lacurilor de Smarald si a Muntilor Alpi cu HelloHolidays

Slovenia, o perla ascunsa in inima Europei Centrale, este o destinatie unde natura neatinsa si traditiile culturale se intalnesc intr-un dans armonios. Optand pentru o vacanta in Slovenia, vei descoperi orasele sale pitoresti, peisajele montane spectaculoase si apele cristaline ale lacurilor sale. Fie ca planuiesti un circuit Slovenia pentru a simti atmosfera oraselor sale sau vrei sa te aventurezi pe potecile muntilor Alpi, aceasta tara te va uimi cu frumusetea si diversitatea sa.

Ljubljana, capitala, este un oras cu un farmec aparte, unde raul Ljubljanica serpuieste linistit printre cladirile istorice si unde Dragonul, simbolul orasului, vegheaza de pe Podul Dragonilor.

Dar Slovenia nu este doar despre Ljubljana. Lacul Bled, cu insula sa idilica si castelul impunator, este un peisaj de vis, in timp ce Lacul Bohinj, aflat in inima Parcului National Triglav, ofera o retragere linistita in natura. Pesterile Postojna si Skocjan, cu galeriile si formatiunile lor stalactitice, sunt minuni naturale subterane.

Bucataria slovena, cu delicii precum "potica", "strudel" sau "kranjska klobasa", aduce in farfurie gusturile autentice ale regiunii, fiind o combinatie intre influentele alpine, mediteraneene si balcanice.

Daca te pasioneaza locurile unde istoria se imbina cu frumusetea naturala si unde traditiile locale sunt pastrate cu mandrie, atunci cu HelloHolidays, Slovenia te asteapta sa descoperi comorile sale ascunse. Un circuit prin Slovenia te va transporta intr-un taram de poveste, promitand amintiri care vor fi pretuite pentru toata viata.

Calendar plecari circuite

Mai 2024
Iunie 2024
Iulie 2024
August 2024
Septembrie 2024
Octombrie 2024
Lunile anterioare
Lunile urmatoare
Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Azi 10 03 2024 am fost intr o excursie de 1 zi minunată, multumesc atât șoferului cât și ghidului ptr faptul că ne au facut ziua frumoasă

Constantin Marinita, 10.03.2024 Citeste mai mult

Nu am calatorit cu d-vs, dar mi-as dori!

Labont Eugenia, 12.02.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn