× Hello Holidays

Conditii de utilizare a site-ului:

Va rugam cititi cu atentie acesti termeni si conditii contractuale (Termeni & Conditii) inainte de a utiliza pagina de internet www.helloholidays.ro. Acest website este detinut si administrat de S.C. HELLO HOLIDAYS S.R.L.

Site-ul www.helloholidays.ro este un site cu continut informativ. Agentia Hello Holidays nu se face raspunzatoare pentru eventualele neconcordante ale datelor sau erori aparute pe site. Va rugam sa tineti cont intotdeauna de informatiile primite in agentie. Va multumim pentru intelegere!

Agentia de turism Hello Holidays actioneaza si ca agent pentru terti furnizori cum sunt: liniile aeriene, hoteluri, precum si alti Furnizori de Servicii Turistice - denumiti in continuare Furnizori.

Agentia Hello Holidays nu-si asuma nicio responsabilitate pentru produsele si serviciile turistice oferite de Furnizori si nu garanteaza in niciun fel (fie explicit sau implicit) acuratetea sau calitatea produselor si a serviciilor reflectate pe acest site.

 

Acceptarea Termenilor & Conditiilor

Utilizand acest Site sunteti de acord in totalitate cu acesti Termeni & Conditii. Serviciile Agentiei de Turism Hello Holidays va pune la dispozitie un sistem automat, care va ofera posibilitatea de a cauta si verifica informatii cu referire la anumite programe turistice.

 

Obligatiile utilizatorului

- Obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a informatiei continuta in site.

 

Confidentialitatea datelor:

- Newsletter Hello Holidays: puteti sa va abonati la newsletter, acesta va fi trimis catre adresa dumneavoastra de e-mail si va include noutati si oferte speciale precum si alte informatii atat despre ofertele turistice – noutati, speciale, last minute, early booking.

Prin acordul Dvs. exprimat prin accesarea si utilizarea www.helloholidays.ro datele cu caracter personal si orice alte informatii furnizate de dvs. pot fi prelucrate si utilizate de Hello Holidays in orice activitati si scopuri legate de marketing si in scopul realizarii de baze de date si utilizarea acestora oricare ar fi ele.

 

Modificari asupra Site-ului

Agentia de Turism Hello Holidays poate modifica design-ul sau continutul site-ului www.helloholidays.ro, inclusiv disponibilitatea furnizorilor serviciilor turistice, baza de date, precum si alte caracteristici ale site-ului.

 

Copyright si Marca Inregistrata

Copyright-ul, drepturile de proprietate si continutul site-ului apartin Agentiei de Turism Hello Holidays proprietate a S.C. HELLO HOLIDAYS S.R.L. Materialul continut pe site este proprietatea Agentiei de Turism Hello Holidays sau a afiliatilor sai, exceptand cazul in care sunt recunoscute ca apartinand altor parti implicate. Numele Agentia de Turism Hello Holidays precum si celelalte marci, logo-uri sau elemente grafice continute in site sunt marci inregistrate ale Agentiei de Turism Hello Holidays sau ale afiliatilor sai. Alte nume de companii, produse sau servicii care apar pe site pot fi marci inregistrate ale respectivilor proprietari. Nu aveti nici un drept sau licenta de utilizare a acestor marci inregistrate.

 

Modificari ale Termenilor si Conditiilor

Agentia de Turism Hello Holidays isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza oricand Termenii si Conditiile referitoare la utilizarea acestui site, fara notificare prealabila catre utilizatori. Versiunea actuala a Termenilor si Conditiilor va fi afisata pe site din data in care modificarile intra in vigoare. Continuarea utilizarii acestui site dupa publicarea acestor modificari va constitui acceptul dvs. cu privire la aceste modificari.

 

Reclamatii

In cazul in care turistul este nemultumit de serviciile turistice primite, acesta are obligatia de a intocmi o sesizare in scris, clar si explicit, cu privire la deficientele constatate la fata locului, legate de realizarea pachetului de servicii turistice contractat, ce se va transmite prompt atat agentiei, reprezentantului local al acesteia, cat si prestatorului de servicii turistice (conducerii hotelului, restaurantului). Comunicarea telefonica a reclamatiei, catre reprezentantii dgentiei, nu scuteste turistul de obligatia intocmirii reclamatiilor in forma scrisa.

Atat agentia, cat si prestatorul de servicii turistice vor actiona imediat pentru solutionarea sesizarii. In cazul in care sesizarea nu este solutionata sau este solutionata partial, turistul va depune la sediul agentiei o reclamatie in scris, in termen de maximum 3 zile calendaristice de la incheierea calatoriei, agentia urmand ca, in termen de 30 zile calendaristice, sa comunice un raspuns.

IMPORTANT! Agentia nu este responsabilă pentru eventuale neconcordanțe care pot apărea între informațiile din broșură și informațiile din agenție. Informațiile primite în agenție au proritate. Imaginile din prezenta broșură au caracter informativ.

Hello Holidays, prelucrează datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastră prin acest document adresa de e-mail, număr de telefon în scopul Marketing. Datele vor fi dezvăluite unor terţi. Pe viitor, aceste date/datele adresă de e-mail, număr de telefon ne permit să vă ţinem la curent cu activitatea noastră.

Plata:
Nu se accepta alte modalitati de plata in afara celor prezentate pe site si nu ne asumam nicio responsabilitate pentru sumele de bani trimise prin curierat.

In functie de termenii si de conditiile impuse de hoteluri, la momentul rezervarii vi se poate cere plata integrala sau partiala a serviciului rezervat, iar plata va fi efectuata in contul Hello Holidays.

Plata online cu cardul va fi procesata de integratorul de plati online euPlatesc.ro.
Click aici pentru termenii si conditiile euPlatesc.ro.

HELLO HOLIDAYS nu are acces si nu pastreaza datele cardului dumneavoastra, plata cu cardul va fi procesata de integratorul de plati online euPlatesc.ro.

3D Secure inseamna o noua abordare globala a autentificarii cumparatorilor si vanzatorilor in tranzactii sigure pe Internet. Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea utilizatorului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata unde inregistrarea fiecarui detinator de card se face prin atribuirea unui cod de autorizare pentru fiecare tranzactie online. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV/CV2).

Platile pentru hoteluri sunt efectuate in concordanta cu paragraful de mai sus.

Hello Holidays sau Furnizorul nu-si asuma nicio obligatie de a emite biletele, voucher-ul sau alte documente de calatorie in cazul neplatii integrale a serviciilor comandate. In orice situatie, sunteti responsabil pentru plata sumelor aferente serviciilor turistice comandate.

Incalcarea dreptului de autor:
Oricine poate raporta o eventuala incalcare a dreptului de autor, sesizata pe website-ul nostru, la adresa de e-mail sesizari@helloholidays.ro.

Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Am avut bucuria să particip la circuitul Târgurile de Craciun Viena - Praga- Dresda din data de 29.11.2023. Stimata doamnă Oana Popescu ne-a împletit pe tot traseul parcurs, cu un stil admirabil, tot...

florentina tantos, 07.12.2023 Citeste mai mult

Super excursie. Ghid de exceptie. Multumim domnul Munteanu Gheorghe! Recomandam cu drag!

Spiridon Sofia, 05.12.2023 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn