× Hello Holidays

HOTEL CONTINENTAL FORUM.

Constanta, Jud. Constanta, Romania

  • 4

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

INFORMATII GENERALE
Complet renovat in anul 2021, Continental Forum Constanta este un hotel de 4 stele, localizat la doar 100 de metri de renumita Plaja Modern si la doar 500 de metri de centrul istoric al orasului Constanta. Pozitionarea excelenta a hotelului de 4 stele permite oaspetilor sai accesul rapid catre principalele institutii publice si catre principalele puncte de interes turistic.

DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
In urma unui lung proces de renovare si rebranding ce a fost incheiat in anul 2021, Hotel Continental Forum Constanta pune la dispozitia oaspetilor sai mai multe tipuri de camere dotate la standarde de 4 stele, un restaurant si o cafenea a carei terasa ofera vedere spre mare, dar si parcare privata supravegheata permanent si 4 sali de evenimente.

FACILITATI UNITATE
Statie incarcare vehicule electrice.
Oaspetii hotelului beneficiaza de parcare gratuita in limita locurilor disponibile. Nu se pot face rezervari pentru locurile de parcare. in jurul hotelului sunt locuri de parcare publice, cu plata.
In camerele standard se accepta animale de companie (de talie mica lt;10kg) contra unui tarif. In functie de politica hotelului, acest serviciu poate suferi restrictii sau modificari.
Centru de fitness cu sauna (contra cost).
Alarma fum.
Aparat lustruit pantofi.
Bancomat.
Facilitati persoane cu dizabilitati si mobilitate redusa.
Fumatul interzis in hotel.
Informatii turistice pentru oaspeti.
Lift.
Masa si fier de calcat.
Rampa acces persoane dizabilitati.
Sistem climatizare: aer rece vara, aer cald iarna.
Supraveghere video in spatiile publice.
Toalete publice pentru persoane cu dizabilitati.
Trusa de prim ajutor disponibila la receptie.
Umbrela la receptie.
WIFI gratuit.
Zona de relaxare.

DESCRIERE CAMERE
Hotelul pune la dispozitia turistilor 49 de camere standard, 23 de camere deluxe cu vedere la mare, 42 de camere deluxe cu vedere partiala la mare, 33 camere Family si 7 apartamente.
Hotelul dispune de 49 de camere Standard, cu o suprafete cuprinse intre 20 si 23 mp. Dintre acestea 35 sunt camere Standard Twin, potrivite pentru delegatii si grupuri turistice iar 14 camere Standard Duble (cu pat de 160cm) gandite special pentru calatoriile de afaceri. Toate camerele Standard au WIFI gratuit, Televizor LCD, minibar, filtru de apa, ceai si cafea, seif, cosmetice la baie, uscator de par, halat si papuci.
Camerele Deluxe cu vedere partiala la mare beneficiaza de o suprafata de 20 mp, iar decorul si facilitatile de top au rolul de a asigura un sejur relaxant. Toate camerele Deluxe au WiFi gratuit, televizor LCD, minibar, espressor de cafea, ceai si cafea, seif, cosmetice la baie, uscator de par, halat si papuci.
Camerele Deluxe cu canapea si vedere la mare beneficiaza de o suprafata generoasa de 29 mp, iar decorul si facilitatile de top au rolul de a asigura un sejur relaxant. Din camera te bucuri de un rasarit de soare spectaculos. Toate camerele Deluxe au WiFi gratuit, televizor LCD, minibar, expressor de cafea, ceai si cafea, seif, cosmetice la baie, uscator de par, halat si papuci.
Camerele Family Standard au o suprafata de 20-23 mp si sunt dotate pat matrimonial, canapea extensibila, baie proprie cu dus, WiFi gratuit, seif in camera, minibar, cana fierbator. Aceste camere pot gazdui pana la 4 oaspeti (3 adulti sau 2 adulti si 2 copii).
Camerele Family deluxe cu vedere la mare au o suprafata de 29 mp si sunt dotate sunt dotate pat matrimonial, canapea extensibila, baie proprie cu dus, WiFi gratuit, seif in camera, minibar, aparat ceai/cafea. Aceste camere pot gazdui 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii.
Apartamentele Family au o capacitate maxima de cazare de trei persoane si sunt alcatuite dintr-un dormitor si un living dotat cu o canapea extensibila. Atmosfera calda si odihnitoare, privelistea incantatoare, dotarile si facilitatile moderne sunt elementele principale care contribuie la reusita sejurului dumneavoastra in Constanta. Toate apartamentele au WiFi gratuit, televizor LCD, minibar, expressor de cafea, ceai si cafea, seif, cosmetice la baie, uscator de par, halat si papuci.

SERVICII DE MASA
Continental Bistro este recomandarea pentru persoanele aflate in cautarea unui restaurant in Constanta. Aflat in incinta hotelului Continental Forum, restaurantul Continental Bistro este renumit pentru preparatele delicioase si pentru atmosfera prietenoasa ce completeaza un pranz ori o cina reusita. Tot in cadrul hotelului se afla si un bar de zi in care va puteti relaxa savurand o cafea aromata, un ceai sau un cocktail.

FACILITATI EVENIMENTE
Hotelul Continental Forum Constanta dispune de patru sali de conferinte potrivite pentru orice tip de eveniment corporate cu o capacitate care variaza intre 20 si 300 persoane. Acestea dispun de lumina naturala sau artificiala si sunt dotate cu echipamente tehnice moderne (videoproiector, flipchart, pointer, consumabile).

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
 

Alte hoteluri in zona

. Voila Inn

. Voila Inn

Constanta, Jud. Constanta, Romania

  • 4
  • 3
  • 4 Nopti / Mic dejun / Transport individual
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 09.12.2024

de la 522 Lei/pers.

. Casa Hrisicos

. Casa Hrisicos

Constanta, Jud. Constanta, Romania

  • 4
  • 3
  • 4 Nopti / Room only / Transport individual
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 05.12.2024

de la 911 Lei/pers.

. Bulevard

. Bulevard

Constanta, Jud. Constanta, Romania

  • 4
  • 4
  • 4 Nopti / Mic dejun / Transport individual
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 05.12.2024

de la 570 Lei/pers.

Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

În perioada 27-31.03.2024 am avut deosebită satisfacție de a vizita prin intermediul Hello Halydais metropola fascinanta, plina de istorie tumultuoasa-Istambul. A fost o experienta memorabila prin fa...

Monac Constantin, 05.04.2024 Citeste mai mult

În perioada 27-31.03.2024 am avut deosebită satisfacție de a vizita prin intermediul Hello Halydais metropola fascinanta, plina de istorie tumultuoasa-Istambul. A fost o experienta memorabila prin fa...

Monac Constantin, 05.04.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn