Sus

Brasovul este unul dintre cele mai frumoase orase din Romania. Aerul curat de munte te ademeneste, iar orasul medieval iti ofera portia de istorie, pentru ca oricat de modern ar deveni, are in spate o istorie frumoasa. Daca te-ai decis sa petreci un weekend in inima Romaniei, iti propunem cateva activitati pe care le poti face:

1. Viziteaza
Cu siguranta este unul dintre orasele in care nu te plictisesti pentru ca iti ofera atat de multe locuri de vazut. Unul dintre cele mai cunoscute obiective turistice este Biserica Neagra, fiind considerata cea mai mare biserica gotica intre Viena si Istanbul. Lista continua cu Piata Sfatului, locul perfect de unde poti admira frumusetea orasului. Lasa-te pierdut pe stradutele intortocheate si descopera cat de minunat este Brasovul, la pas. In mod sigur vei ajunge si pe Strada Sforii, o straduta atat de stramta, incat a fost denumita cea mai stramta din Europa. Are peste 400 de ani vechime si a fost folosita prima oara drept cale de acces pentru pompieri.
bisericaneagra3
 
2. Urca Muntele Tampa
Din majoritatea zonelor din oras poti vedea un loc care te duce cu gandul la Hollywood. Tampa are în varf litere gigant care scriu numele orasului. Nu ai cum sa uiti unde te afli, asta-i clar. Ca sa ajungi la ele, poti urca fie pe jos, fie cu telecabina. In varf te asteapta si un restaurant gata sa iti potoleasca foamea in caz de nevoie.
brasov1
 
3. Calareste
Brasovul are farmecul lui in orice anotimp. Padurile si colinele sunt perfecte pentru a calari, asa ca indreapta-te spre centrul de echitatie Brasov, unde poti sa te recreezi calarind fie pe dealuri, fie prin padurile din zona. Iar daca nu ai mai calarit pana acum, nu-ti face probleme, poti lua si lectii de echitatie. Orice se invata!
centrul-de-echitatie-poiana-brasov-tripbooking.ro-2
4. Fa multe poze
Ce mod mai placut exista de a surprinde amintirile preferate in locuri dragi decat prin fotografii? Alege locurile care iti plac cel mai mult si fa-ti cate o poza pentru a retrai aceste momente peste cativa ani. Distreaza-te, relaxeaza-te si fa ceea ce te face fericit!
Piata-Sfatului-Brasov2
5. Schiaza
Impatimitii sporturilor de iarna sunt cei mai fericiti atunci au ocazia de a- si exersa abilitatile atunci cand vine vorba de schi. In mod evident, asta nu e o activitate pentru tot timpul anului, insa in lunile de iarna, esti la o aruncatura de bat de partiile de schi din Poiana Brasov. Ce moment mai bun de a invata sa schiezi?
schi_copii_1355651164