Sus
circuite

Chiar dacă anul încă nu s-a încheiat, deja ne facem planuri pentru vacanțele din 2018. Dacă nu ai făcut asta până acum, îți recomandăm să mergi într-un circuit, cu siguranță nu vei regreta!

Iată de ce:

1. Nu trebuie să îți bați capul cu organizarea

Atunci când mergi într-un circuit organizat de o agenție de turism, ai toate serviciile importante incluse în ofertă. Nu trebuie decât să alegi destinația preferată, iar agenția va face totul pentru tine!

2. Afli toate detaliile importante despre obiectivele turistice

Când mergem singuri în vacanțe, apelăm la paginile de internet pentru a afla informații despre destinațiile pe care dorim să le vizităm, dar mulți dintre noi le uităm până ajungem la destinație. În cadrul unui circuit, însă, ghidul te va însoți pe traseu, oferindu-ți informații valoroase și răspunzându-ți la întrebări.

3. Cazare în hoteluri civilizate și curate

De câte ori nu ți s-a întâmplat să găsești cazarea perfectă, dar, ajuns la destinație, să afli că te-ai înșelat? Acest lucru nu se întâmplă când mergi în circuite, pentru că agenția îți garantează că hotelul este civilizat și curat.

4. Transport confortabil

Dacă alegi să mergi într-un circuit cu autocarul, te vei bucura de confort și siguranță pe tot parcursul drumului. Autocarele sunt moderne și dotate cu climatizare, iar șoferii sunt experimentați.

5. Te bucuri de tarife avantajoase

Vacanțele de tip circuit sunt mai ieftine. În plus, înscrierile timpurii înseamnă reduceri semnificative!

Cu această ocazie, vă anunțăm că am lansat circuite noi pentru 2018! Hello Holidays promite întotdeuna trasee unice și obiective turistice importante, siguranță și profesionalism pentru o vacanță plăcută, cei mai buni ghizi din piață și floră proprie de autocare moderne, clasificate pentru transport internațional.

Primele noastre programe de autocar includ:
– Bosnia-Croația: cu vizite la Cazanele Dunării, Sarajevo, Mostar, Medugorje (Bosnia), Trogir, Sibernic (Croația);
– Croația – circuit cu sejur la Opatija: cu vizite la Canionul Tara, orașul pitorsc Kotor, Parcul Național Plitvice, excursie opțională la Veneția;
– Bosnia-Albania: cu vizite la Castelul Kruje, Veliko Tarnovo, Orhid (Ierusalimul din Balcani) și excursie opțională la Canionul Matka;
– Muntenegru-Albania: cu vizite la Mănăstirea Ostrog, Cetinje, excursie opțională la Castelul Kruje, Durres și Tirana;
– Serbia-Austria: cu vizite la Cazanele Dunării, Belgrad, Graz-Mariazel, Defileul Dunării, Viena;
Grecia-Peloponez: cu vizite la Veliko Tarnovo, Mănăstirea Rila, Munthele Athos, excursii opționale la Micene, Corint, Napflio și Epidaurus;
– Istanbul: cu vizite la Basilica Cisterna și Bisericile Chora și Pammakaristos, croazieră în Insula Buyukada din Marea Marmară;
– Cappadocia: cu vizite la Mausoleul lui Ataturk, Palatul Dolmabahce, Basilica Cisterna;
– Elveția-Bavaria: cu excursii opționale la Castelele Bavariei, Linderhof și Neuschwanstein, Chamonix, Mont Blanc -Varful Aiguille du Midi.
Găsești mai multe detalii despre ofertele noastre de circuite cu autocarul AICI.


Sursă foto: Deposit Photos