Sus

Ce ar fi viața fără filme? Fără acele momente de relaxare când alegem un film bun și ne lăsăm purtați de poveste, firul narativ captându-ne atenția și ținându-ne în suspans până la final ? Fără acele clipe de fericire când totul se termină cu bine și personajul tău preferat iese învingător ? Noi nu ne putem imagina o lume fără filme, la fel cum nu ne putem imagina o lume fără călatorii și vacanțe. În cele ce urmează vom descoperi cum se pot îmbina cele două și ce capodopere pot rezulta, odată ce pătrundem în universul filmelor cu călătorii!

Mănâncă, roagă-te, iubește! (Eat, Pray, Love)

Mănâncă, roagă-te, iubește este unul dintre cele mai frumoase filme de călătorie din ultimii ani. Acest film prezintă aventurile lui Liz Gilbert prin Italia, India și Indonezia, într-o călătorie de redescoperire a sinelui odată cu explorarea unor culturi, tradiții și persoane noi. Cu Liz vom învăța să ne bucurăm de deliciile culinare din Italia, să ne rugăm în fermecătoarea Indie și să ne îndrăgostim în frumosul Bali. V-am făcut curioși?

Mamma Mia!

Mamma Mia este un film și pentru cei pasionați de muzica faimoasei formații ABBA, dar și pentru împătimiții de călătorii, odată cu peisajele magnifice din Grecia ce ne sunt prezentate pe tot parcusul filmului. Acțiunea are loc într-una dintre cele mai frumoase insule din Grecia, iar povestea este savuroasă. Un film cu actori celebri, ce o are în prim plan pe Donna, interpretata de Maryl Streep, și relatează o poveste de dragoste cu iz grecesc nu are cum să dea greș!

Miez de noapte în Paris! (Midnight in Paris)

Am putea să spunem că începem să călătorim prin filme, odată cu Midnight in Paris, un film perfect de care sa vă bucurați într-o seară frumoasă de primăvară, alături de cei dragi. Această ecranizare vă oferă ocazia perfectă de a explora farmecul orașului Paris din anii 1920. Veți avea parte de romantism, literatura și călatorii în timp. Sunteți pregătiți?

Sub soarele Toscanei (Under the Tuscan Sun)

Under the Tuscan Sun ne transpune în frumoasele peisaje ale Toscanei, un tărâm italian superb cu podgorii, case tradiționale și bineînțeles un soare cald și auriu. În această capodoperă se mai prezintă orașe precum Roma, Florența și Positano, fapt care ne îndeamnă să ajungem acolo cât mai curând! Povestea este superbă, iar peisajele te vor face să visezi la următoarea ta vacanță!

In Bruges

Un film unde acțiunea are loc bineînțeles în minunatul orășel Bruges. Vom avea ocazia de a explora frumosul oraș, cu arhitectura sa medievală, numeroasele poduri, casele tradiționale și atmosfera pitorească în compania lui Colin Farrell, într-un film plin de acțiune și umor. Vizionare plăcută!