Sus
destinatii de vacanta paste 2018

Paștele se petrece în familie, dar, dacă îți dorești ca anul acesta să petreci weekend-ul prelungit într-un loc deosebit, ține cont de sugestiile noastre pentru cele mai potrivite destinații de vacanță pentru familii.

Paralia Katerini, Riviera Olimpului, Grecia


Paralia Katerini sau plaja Katerini este cunoscută pentru nisipul fin și nuanțele superbe ale apei. Aici vei găsi numeroase taverne, restaurante și cluburi de noapte, dar destinația este potrivită și pentru familiile cu copii. Acesta este și punctul de plecare către obiective turistice importante, precum Muntele Olimp, vechiul sat de păstori Paleos Panteleimonas sau chiar mănăstirile suspendate de la Meteora, dacă ești dispus să mergi puțin mai departe.

Ayia Napa, Cipru


Mănăstirea medievală Ayia Napa este cel mai important obiectiv turistic din zonă. Mai merită vizitate și Parcul de distracții Water World și Muzeul maritim Pierides. Aici se mai pot practica și sporturi marine sau bungee jumping, iar dacă vrei să te plimbi pe plajă află că cele din această stațiune sunt cele mai frumoase ale insulei cipriote.

Belgrad, Serbia


Unul dintre cele mai vechi orașe ale Europei, Belgrad este ideal pentru cei care apreciază cultura, istoria și arhitectura veche. Nu trebuie să ratezi Catedrala Sf. Sava, Fortăreața Kalemegdan, Vechiul Palat Regal, Muzeul Nikola Testa și reședința prințesei Ljubica.

Amsterdam, Olanda


Amsterdam este o destinație de vacanță foarte populară, deci e recomandat să o vizitezi acum, când nu e atât de plină de turiști, iar prețurile sunt mai scăzute. Plimbă-te prin Piața Dam, unde găsești și Palatul Regal, admiră Biserica Oude Kerk, cea mai veche clădire din oraș, vizitează Rijksmuseum, Muzeul Van Gogh și Casa Anne Frank, dar evită Red Light District dacă ești în vacanță cu copiii.

Moscova, Rusia


Moscova este cel mai important centru cultural și istoric din Rusia, iar câteva milioane de turiști aleg să viziteze anual orașul. Vei găsi aici cea mai veche cetate din Rusia, fortăreața Kremlin, Catedrala Sfântul Vasile, care găzduiește și Muzeul de Stat, Galeria Tretyakov, cel mai vizitat muzeu din Moscova, Palatul Tsaritsyno și celebrul teatru Balsoi.
Anul acesta, poți beneficia de ofertele noastre speciale de Paște pentru toate cele 5 destinații de vacanță din acest articol. Tu pe care o alegi?

Sursă foto: Pixabay, Flickr