Sus
filme despre calatorii

Filmele despre călătorii ne învață mai multe despre alte culturi, ne inspiră în alegerea următoarei destinații pe care vrem să o vizităm, ne ajută să ne destindem și ne oferă deseori povești impresionante.

Iată 5 filme despre călătorii pe care ți le recomandăm cu mâna pe inimă:

The Motorcycle Diaries (Diarios de motocicleta în limba originală), 2004


Filmul prezintă povestea adevărată a doi studenți la medicină care pleacă într-o călătorie cu motocicleta prin America de Sud. Scopul lor este să ajungă la o colonie de leproși, unde doresc să facă voluntariat. Unul dintre studenți este Ernesto Guevara de la Serna, mai cunoscut sub numele de Che Guevara.

The Way, 2010


Un film superb care urmărește povestea unui tată ce călătorește în străinătate pentru a recupera trupul fiului său care a murit în timp ce călătorea pe El Camino de Santiago. Ajuns acolo, decide să facă și el drumul.

The Darjeeling Limited, 2007


La un an de la moartea tatălui lor, trei frați călătoresc cu trenul prin India în încercarea de a reface relația dintre ei. Curând, își dau seama că planul lor nu este atât de perfect precum pare, iar certurile dintre ei nu par să se termine. Presărat cu multe momente amuzante, filmul nu te va lăsa să te plictisești niciun moment.

Lost In Translation, 2003


Drama Sofiei Coppola urmărește povestea a doi americani, un actor și o tânără femeie neglijată de soțul său, care se întâlnesc întâmplător în Tokyo. Între ei începe o relație de prietenie care îi învață mai multe despre viață.

Into The Wild, 2008


Into The Wild este povestea adevărată a lui Christopher McCandless care, după ce a terminat facultatea, a renunțat la toate bunurile sale pentru a călători spre Alaska cu autostopul. Aici, se îndreaptă spre o zonă pustie, pentru a trăi singur.
Vizionare plăcută!


Citește și: Locuri din filme și seriale pe care le poți vizita și tu


Sursă foto: Deposit photos