Sus

De la muzee, la excursii pe pitorestile canale, pana la plimbari prin celebrul Cartier Rosu – Amsterdam ofera o paleta larga de activitati interesante. In continuare, va prezentam cateva lucruri pe care trebuie sa le faceti ca sa simtiti spiritul capitalei olandeze.

Plimbari pe canalele Amsterdamului

Declarate monumente UNESCO in 2010 si utilizate ca mijloace de aparare si transport in secolul al XVII-lea, astazi reprezinta o atractie turistica de top. Pe langa pitorescul peisajului, o plimbare pe canale este un mod comod de a vedea arhitectura interesanta a orasului.

Muzeele orasului

Numeroase muzee sunt dedicate artelor, iar cele mai cunoscute si populare sunt Muzeul Rembrandt, Muzeul Van Gogh si Rijkmuseum, unde va puteti delecta cu inegalabile opere de arta olandeza.

Keukenhof si „curcubeul” de lalele

Faimosul parc aflat la aproximativ 40 de minute de aeroportul Schiphol este o explozie de culoare, bucurie si energie pozitiva, vizitatori din intreaga lume vin aici sa admire covoarele de flori.

Cartierul Rosu

O explorare a Cartierului este obligatorie. Trebuie sa va lamuriti pentru ce se face atata valva si sa ii aflati adevarata poveste, dincolo de vitrinele unde stau aprinse lampi cu lumina rosie.

Pietele colorate din Amsterdam

Ca mai toate orasele mari, Amsterdam are piete traditionale, fiecare cu propriul specific si atmosfera inconfundabila. De la obiecte vestimentare, la mancare organica, de la antichitati, la aparate foto, veti gasi tot ce va doriti in pietele Amsterdamului.

]]>