Sus

Toti asteptam cu bucurie petrecerea care marcheaza trecerea in noul an. Cu siguranta, pana acum aveti deja o lista cu lucrurile pe care vreti sa le duceti la indeplinire in anul ce va urma: poate unii dintre voi si-au propus sa se lase de fumat, altii sa se distreze mai mult sau sa petreaca mai mult timp cu cei dragi. Indiferent de hotararile pe care le-ati luat pentru noul an, trebuie sa vorbim despre cele mai populare superstitii legate de pragul dintre ani.

Sarutul de la miezul noptii

Se spune ca, atunci cand ceasul bate ora 12, la trecerea dintre ani, este musai sa saruti persoana iubita. Altfel, veti avea o relatie rece, distanta pe parcursul intregului an.

Achitarea datoriilor

Nu este bine sa incepeti anul cu datorii, asa ca ar trebui sa aveti grija ca toate chestiunile financiare sa fie incheiate inainte de inceperea noului an. Si sub nicio forma sa nu dati bani pe 1 ianuarie, pentru ca asa o veti tine tot anul!

Haine nou-noute

Se crede ca este de bun augur sa porti haine noi in noaptea de Revelion. In plus, pe parcursul intregului an veti avea parte de o multime noutati care va vor improspata garderoba.

Fiti bucurosi si zgomotosi!

Intampinati noul an cat mai zgomotos! Nu este doar foarte placut sa dai muzica tare, sa canti si sa dansezi, de exemplu, dar se spune ca zgomotele alunga spiritele rele. Deci noul an va fi unul cu adevarat bun.

Nascuti pe 1 ianuarie

Despre cei nascuti in prima zi a anului se crede ca vor avea intotdeauna norocul si prosperitatea de partea lor.

]]>