Sus

In buna traditie cu care te-am obisnuit, in fiecare marti pregatim oferta „3 ceasuri bune” care iti permite sa nu mai stai pe ganduri si sa achizitionezi vacanta la care visezi la preturi de invidiat. De ce? Pentru ca este mai ieftin sa pleci in vacanta decat sa stai acasa.

Pentru marti, 12 mai, surpriza este… Thassos. Cu un peisaj muntos unic si mii de ani de istorie si legende, „Insula de Smarald” din Marea Egee este faimoasa pentru apele cristaline, plajele curate, locuitorii calzi si primitori, dar si pentru vinurile alese si mierea delicioasa.

In primul rand, iti spunem ca platesti cazarea la tariful special si primesti transportul gratuit.

Oferta este valabila pentru plecarile din 20 si 27 mai.

Variantele de cazare pe care ti le oferim sunt urmatoarele:

Studio Maria 2* – de la 53 euro/persoana/ sejur 7 nopti

Studio Tasos 2*+ – de la 62 euro/persoana/sejur 7 nopti

Studio Nefeli 3* – de la 108 euro/persoana/sejur 7 nopti

Studio Panorama 3* – de la 115 euro/persoana/sejur 7 nopti

*Oferta este valabila doar pentru inscrierile de marti cu plata integrala;

Iata in continuare doar cateva dintre cele mai indragite locuri de vazut si lucruri de facut pe insula:

Satul Kazaviti, una dintre cele mai vechi asezari de pe insula, impresioneaza prin simplitatea elementelor arhitecturale, atmosfera rurala linistita si peisajul natural minunat.

Livadi Beach este deosebit de pitoreasca, fiind asezata intre stanci, iar linistea intrerupta doar de sunetul valurilor si relaxarea neintrerupta pe sezloguri, sub umbrelute, au transformat-o intr-o plaja foarte apreciata.

Manastirea Arhanghelos, construita in secolul al XVIII-lea, sta semeata pe varful unei stanci, privind pana in adnacul marii, si asteapta curiosii care vor sa vada fragmente din cuiele cu care se crede ca a fost rastignit Isus.

Evident, nu poti sa pleci din Grecia fara sa incerci preparate culinare delioase, gatite la ele acasa. Taverna Alkioni este unul dintre locurile unde poti face acest lucru. Carnea de miel si de oaie gatite aici au un gust inegalabil, portiile sunt mari, iar daca te tenteaza si un gyros, acesta este locul in care te sfatuim sa il incerci.

Mai multe articole despre Thassos poti citi pe blogul nostru: Plajele din Thassos, Ce vizitam in Thassos, Giola – piscina naturala din Thassos.

]]>