Sus

Acum că sezonul de vară a venit în sfârșit, ne putem bucura de vremea călduroasă, soarele arzător, plimbările lungi prin natură, cocktailuri delicioase, și nu în ultimul rând, ne putem planifica în voie vacanța de vară! Și unde altundeva e mai frumos în acest sezon, dacă nu în Grecia? Insulele însorite, plajele nisipoase, marea cristalină, mâncarea delicioasă și oportunitățile de distracție fac din Grecia, destinația perfectă pentru un sejur relaxant la malul mării.

Întrebarea rămâne însă: Care este cea mai potrivită stațiune din Grecia pentru tine? Ei bine, în acest articol te vom ajuta să descoperi locațiile de vacanță de top ale Greciei, cu avantajele și dezavantajele fiecăreia, pentru a putea alege cu succes următoarea destinație a vacanței tale!

Insula Thassos

Thassos sau “insula de smarald” ne răsfață constant cu peisaje de vis și vacante de neuitat. Destinația este recunoscută pentru plajele sale cu nisip fin, ospitalitatea localnicilor și mâncarea delicioasă grecească. Gustul autentic grecesc te va face să te întorci mereu aici! Thassos este o locație potrivită atât pentru familiile cu copii, cât și pentru tinerii căsătoriți, unitățile de cazare oferind facilități și servicii diverse, ce întregesc vacanțele turiștilor. Thassos este o destinație potrivită și pentru grupurile de prieteni, cărora le recomandăm alegerea unui studio modern cu piscină și numeroase posibilități de distracție. Îți sugerăm insula Thassos deoarece se evidențiază prin tarifele avantajoase și condițiile uimitoare și îți poate oferi concediul mult visat, într-o locație nemaipomenită, cu un cost redus!

Zakynthos

Insula Zakynthos este una dintre cele mai populare și frumoase insule grecești. În mitologia greacă, legenda spune că ar fi fost insula favorită a zeilor Apollo și Artemis, peisajele sale fiind magnifice, apa de un albastru aprins atingând ușor plajele întinse. Legenda nu este departe de adevăr, odată ajuns în Zakynthos vei rămâne uimit de apusurile romantice și minunăția locului în care te afli. Zakynthos găzduiește una dintre cele mai frumoase plaje din Grecia, plaja Navagio, ce a devenit faimoasă odată cu pereții albi de stâncă ce o înconjoară, nisipul fin ce îți trece printre degete și apa cristalină care te îmbie la vacanță. Pentru o priveliște superbă, alege să imortalizezi această plajă de sus. Crede-ne, nu vei regreta! Priveliștea este uimitoare!

Serviciile și facilitățile sunt la cel mai înalt nivel, iar posibilitățile de distracție, nenumărate! Tocmai de aceea, recomandăm această destinație în special tinerilor și grupurilor de prieteni, dar și familiiilor cu copii pentru condițiile de cazare minunate și facilitățile de relaxare.

Insula Corfu

Mulți turiști aleg Insula Corfu pentru oportunitățile de distracție pe care le oferă, precum și plajele minunate și apa turcoaz ce îți conturează tabloul unei vacanțe de vis! Odată ajuns aici vei descoperi că aceste lucruri sunt adevărate, apa este curată, iar plajele sunt absolut superbe, majoritatea dintre ele având distincția de “Blue Flag”, un atribut foarte important ce se oferă plajelor îngrijite și curate. În centrul vechi al orașului Corfu vei descoperi obiective turistice și atracții istorice precum Citadela Venețiană de unde se poate admira golful Garitsa sau mănăstirea Moni Theotokou. O atracție ce adună anual mii de turiști este parcul acvatic AquaLand, unul dintre cele mai mari parcuri acvatice din Europa, unde tinerii și grupurile de prieteni pot avea distracția mult dorită.

Halkidiki

Halkidiki își păstrează de fiecare dată același farmec, fiind una dintre cele mai frumoase destinații din Grecia. Peninsula se compune din 3 brațe principale: Kassandra, Sithonia și Muntele Athos. Mulți turiști aleg această destinație datorită plajelor minunate cu nisip fin, a mării curate, a atmosferei de vacanță pe care o emană, dar și a orașelor pitorești și a localnicilor ospitalieri care îi întâmpină odată ajunși acolo.

Noi îți recomandăm să vezi mai mult de atât atunci când alegi un sejur în Grecia, în Halkidiki. Organizează-ți vacanța în așa fel încât să poți explora și siturile arheologice cu o istorie de mii de ani sau peșterile din Petralona.