Sus

Dupa ce ti-am recomandat cateva taverne din Zakynthos, continuam seria recomandarilor cu tavernele din Thassos. Si, daca ai vizitat deja Thassos, te invitam sa ne spui daca ai luat masa la unul dintre localurile recomandate de noi si care este parerea ta.

Taverna Simi

slider05-2000x925

Aflata in portul vechi din Limenas, Syimi este probabil cea mai apreciata si populara taverna din Thassos si are specific grecesc. Iti recomandam calduros specialitatile din peste absolut delicioase, feta prajita cu miere, susan gustos si interesant.

Taverna Alkyoni – Skala Potamia

gyros-on-thassos-52-1393928297

Taverna are specific grecesc, deci putem spune ca aici simti gustul Greciei autentice. Mai mult, patronul este foarte prietenos si te face sa te simti ca acasa. In plus, te sfatuim sa incerci carnea de miel si oaie: nu te vei mai putea satura de gustul lor inegalabil. Sa nu ai nicio rezerva, mancarea este extrem de bine gatita, portiile sunt mari si mananci garantat cel mai bun gyros din zona.

Taverna Captain – Skala Potamia

thassos day 6_5

Recomandam acest restaurant iubitorilor de peste si fructe de mare. Specificul sau este, desigur,pescaresc, totul este foarte proaspat, iar fructele de mare foarte gustoase.

Taverna Irene – Potos

0

Pentru cei care in vacanta incep sa duca dorul preparatelor internationale, ii sfatuim sa vina la Irene. Taverna are specific international, portii mari, personal prietenos, iar mancarea este excelenta.

Taverna Stelakis – Limenaria

r1

Aflata la intrarea in localitate, taverna are specific grecesc, iar mancarea este grozava. Pe langa privelistea minunata, turistii nostrii apreciaza aromatele vinuri ale casei si chelnerii care se poarta ca niste adevarate gazde. Iti recomandam sa incerci fructele de mare si peste, gatite intr-un mod cu totul deosebit, dar si musacaua incredibil de gustoasa.

]]>