Sus

În această perioadă stăm acasă, iar cel mai plăcut mod de a ne bucura de acest lucru este prin relaxare! Da, e plăcut o zi, poate două, apoi începi să-ți dorești mișcare, să reiei activitatea și ritualul de înfrumusețare din zori, iar acest lucru este perfect normal. Privește lucrurile pozitiv și nu te lăsa condusă de comoditatea zilelor de stat acasă. Profită de momentele calme, în cuplu sau în sânul familiei, și descoperă ritualuri noi de înfrumusețare. Descoperă noile trenduri în make-up și modurile de organizare a trusei tale de machiaj. Este momentul să fim atente la noi, la pielea noastră și să ne menținem moralul ridicat, uitându-ne în oglindă și gândindu-ne că suntem pregătite oricând să pornim în vacanță 😊 Ia în considerare câteva idei, care îți vor fi de ajutor și în sejururile viitoare.

Trusa de make-up

După zile întregi de relaxare, umple-ți timpul cu lucrurile importante pentru tine, precum revizuirea produselor cosmetice. Este ocazia perfectă să te documentezi despre unele noi și să încerci să schimbi (măcar puțin) stilul de make-up și înfrumusețare. Puțină revigorare a look-ului îți poate oferi optimism și mai multă încredere în tine. Dacă nu ai idee cum să faci asta, internetul îți stă mereu la dispoziție, așa că abonează-te la un canal specializat de make-up și ia câteva lecții. De asemenea, citește care sunt produsele de top ale momentului: de la pensule de make-up, până la fonduri de ten și nuanțe de rujuri. Este bine să fii la curent cu tot ce ține de produsele pe care obișnuiești să le folosești.

Instrumentele de machiaj trebuie dezinfectate!

Toate ustensilele de make-up se dezinfectează. Da, chiar dacă ești singura care le folosește, ele trebuie curățate constant, pentru a evita riscul de infecții. De la perii la bureți, toate trebuie spălate. Dermatologii recomandă să spălăm periile de machiaj o dată pe săptămână sau cel puțin de două ori pe lună. În vacanțe acestea trebuie curățate mai des, din pricina prafului sau a aerului închis cu care se confruntă în timpul transportului. Aceste ustensile adună microbi și umezeală de fiecare dată când le folosești. Astfel, dacă rămân neschimbate săptămâni și luni întregi, riști să îți contaminezi pielea proaspăt curățată de fiecare dată înainte de make-up. Dacă te întrebai de unde apar uneori mici coșuri sau iritații, acum ai aflat.

Trusă de organizare, și acasă și în vacanță

Unele persoane își depozitează produsele de machiaj pe măsuță, altele în baie sau le oferă o geantă dedicată lor. Noi îți recomandăm un organizator, astfel nu se amestecă, nu își transmit praful (pulberea, în cazul pudrei) de la una la alta, menținând-se perfect curate. Ca să fim sincere, toate avem multe produse de înfrumusețare, dar ne obișnuim să folosim doar câteva dintre acestea. Fă o selecție și așază-le pe cele utilizate frecvent într-un loc ușor de accesat. Îți vor părea puține, dar vor fi mereu curate. Este cea mai bună modalitate de a menține spațiul de make-up îngrijit, curat și organizat.

Manichiura acasă!

Mersul la un salon de manichiură poate fi o experiență de lux și răsfăț, dar în situația actuală este un lux pe care nu ni-l mai permitem. Privind pozitiv lucrurile, stând acasă avem mai mult timp să ne gândim și să punem în practică modele diverse de manichiură. Încercăm diferite modele și descoperim îmbinări de nuanțe mai atractive decât la salon, iar asta, dragelor, poate fi o lecție folositoare pentru manichiura în vacanțe. Economisești astfel costurile suplimentare pe care le dădeai la salon și dobândești propria trusă de manichiură și propriile seturi de culori. De ce nu? Nu ai nevoie de vreo abilitate sau vreo tehnică anume, deci joacă-te cu nuanțele și formele și, până la urmă, vei reuși. Îndepărtarea ojei este ușoară, folosind acetona clasică, chiar dacă ai folosit ojă semipermanentă. Înfășori unghiile în vată îmbibată în acetonă și acoperi degetele cu staniol. Apoi le lași 10 minute și Voila…oja se decojește ușor.

Măști faciale naturale, cu plante din diferite destinații

Nu te-ai plictisit de măștile simple, comerciale, gata ambalate? Noi îți recomandăm să îți creezi unele din ingrediente naturale. Citește, sunt o mulțime de variante, în funcție de tipul de curățare sau tratament de care ai nevoie. Pe măsură ce le descoperi, ține minte ingredientele pentru când vei merge în vacanță. Fiecare destinație are plante și produse naturale demne de măști faciale și corporale. De ce să cari după tine tone de creme când ți le poți prepara foarte ușor în camera de hotel. Unde mai pui că sunt și super sănătoase? Completează distracția cu floricele și un film bun. Seara e salvată!

Cine spune că a rămâne statul acasă este plictisitor? Este momentul să fim frumoase!