Sus

Ce facem când stăm acasă? Ne informăm mai mult și facem cumpărături online, în funcție de planurile de viitor pe care ni le creăm. Cum noi suntem constant cu gândul la vacanțe, ultimul eveniment care a avut loc în Denver ne-a picat mănușă. De două ori pe an, marii producători mondiali de echipamente se adună în cadrul unei expoziții organizate în Denver, pentru a se mândri și lansa cele mai noi modele de echipamente vestimentare și de activități în aer liber, de care te poți bucura în vacanțe. Sunt mărci bune, cu produse de calitate, care te pot ține o viață, mai puțin dacă ești cu adevărat pasionat de tehnologie și fashion, pentru că vei vrea să le schimbi constant 😊

În acest an, accentul s-a pus pe anotimpul ploios, mai exact vacanțele de tip drumeție, producătorii axându-se pe geci de ploaie, cizme și genți de călătorie. Pe lângă impermeabilitatea obținută cu materiale ecologice și conținutul reutilizat, articolele continuă să fie mai ușoare și mai durabile. Se folosește mai puțin material și rezistă mai mult timp. Iată câteva dintre produsele noastre noi preferate, cele mai multe dintre acestea fiind disponibile de acum, din primăvara anului 2020.

Încălțăminte Black Diamond

Oarecum clasici, confortabili și versatili, noua încălțăminte ilustrează perfect stilul vestimentar Black Diamond, putând fi încălțămintea perfectă de călătorie. Realizată în mare parte pentru alpiniști, această încălțăminte are suportul și stabilitatea necesară pentru a-l face ideal pentru cățărare, o cursă mai lungă sau o ieșire confortabilă la o cafenea, fără a-ți suprasolicita picioarele. Se glisează cu ușurință (nefiind nevoie să te confrunți cu șireturile), iar materialul din zona gleznei este realizat din tricot. Nu te vei teme că vei aluneca, indiferent de locul în care mergi deoarece talpa de cauciuc, destul de „lipicioasă”, este creată pentru trasee grele. Costul: $ 120. Găsești modelul pe site-ul oficial al companiei Black Diamond Equipment.

Pungile Stasher

Cu toții avem nevoie de ele. Pentru machiaje, pentru trusele de bărbierit, chiar și pentru documente. Aceste pungi din silicon, ecologice și refolosibile, au o etanșare fermă, asemenea unui Ziplock. Și, chiar dacă pare, nu sunt făcute din plastic. Ceea ce este cu adevărat inovator: ele nu absorb mirosurile. Astfel că le poți folosi nu doar pentru parfumuri, ci și pentru câteva sandviciuri pe plajă sau în drumeție. Iar dacă una se deteriorează și vrei să o înlocuiești, trimite companiei geanta veche și ei o vor transforma în mici cristale ornamentale. Prețurile încep de la 8 $. La fel, o găsești pe site-ul lor oficial, Stasher Bag.

Rucsac Osprey Arcane Tote

Fabricat pentru drumeții urbane de zi, rucsacul Arcane Tote de la Osprey vine cu un nou design și noi materiale, mai fine, mai rezistente. Cu aspect de pânză, el este construit din țesături durabile și material personalizat. Este elegant, atemporal și plăcut la atingere. Un fermoar superior oferă acces la compartimentul principal, iar închiderea lui se face cu o singură pliere. Buzunarul din față îți oferă spațiul necesar pentru găzduirea obiectelor mici, iar spatele este acoperit cu plasă și ochiuri din spumă, pentru a facilita trecerea aerului. Dispune și de un compartiment pentru un laptop de 15 ”. Prețul este de 110 $.

Geanta de călătorie Thule

O geantă de călătorie, pe care să o transformi ușor într-un trolller este perfectă pentru a porni spre orice aventură. Noul model de la Thule îți oferă un compartiment mare, spațios, dedicat articolelor vestimentare, prins cu curele de compresie, pentru a controla greutatea. Această geantă-troller este confecționată dintr-o prelată rezistentă, care protejează întregul interior. Pentru tine, are spate cu protecție din policarbonat și absorbant de șocuri. Mânerul telescopic cu canale în V îți permite să manevrezi cu o mai mare lejeritate roțile supradimensionate din spate, chiar și pe teren dur. Cost 330 $, pe Thule

Încărcător Sherpa 100 PD

Alimentează-ți telefonul și tableta, GPS-ul și ceasul și multe altele cu ajutorul Sherpa 100 PD de la Goal Zero. La doar 600 grame, este ușor de ambalat și suficient de subțire pentru a se încadra în palmă. Are mai multe porturi de încărcare USB-C și USB-A care îți permit să alimentezi mai multe dispozitive simultan. Peste toate, placa de încărcare wireless Qi repornește telefonul, fără a fi nevoie de cablu. Dacă ești într-o călătorie mai lungă, fără acces la electricitate, Sherpa 100 PD este soluția ta! Acesta se încarcă la soare, prin intermediul unui panou solar, iar prețul este de 170 $. Îl găsești pe GoalZero.

Hamacul SkyLite

Și am ajuns la pasionații de drumeții și camping 😊 Dormitul într-un hamac este un răsfăț pentru mulți, iar cu cât hamacul este mai de calitate, cu atât confortul și plăcerea sunt sporite. SkyLite este un stil nou de hamac, plat ca un pat, care facilitează somnul, nefiind nevoie de legănare. Are un sistem de bare cu distribuitor detașabil, care creează spațiu în interior, iar poziția în formă de J îți permite să te așezi și să cobori cu o mai mare ușurință. Sistemul de agățat, montat în fiecare capăt, este ușor de folosit și asigură o mai mare rezistență și flexibilitate, iar o „copertină” respirabilă, creată din plasă ochiuri, acoperă întregul hamac, oferindu-ți protecție față de țânțari sau alte gângănii de cate te poți intersecta în natură. Are 900 grame, , 7’ x 3’ și poate susține 250 kg. Prețul este de 170 $, Eagle Snest Outfitters.