Sus

Când vine vorba de vacanța de Revelion, fiecare și-o imaginează altfel. Unii preferă să colinde lumea, descoperind esența acestei zile speciale, alții vor doar party și relaxare. Noroc că există vacanțe de Revelion pentru toată lumea. Mai trebuie să îți alegi stilul și destinația. și gata. Îți poți oferii un Revelion special cu Europa. Dacă ești constant în căutare de nou, alege circuitele de Revelion. Îmbini astfel relaxarea cu explorarea și cu petrecerea dintre ani. N-ai cum să te plictisești. Iar dacă vei relaxare și veselie, sejururile sunt cea mai bună opțiune. Poți opta pentru vacanțe de Revelion la noi în țară sau pentru sejururi de Revelion în Salonic sau Kusadasi. Ambele îți oferă ceva noi, care să-ți încarce bateriile pentru provocările noului an. Ia-ți din timp rochia și sejurul, apoi imaginează-ți vacanța. O vei ține toată toamna într-o bucurie.

Sărbători în Dubrovnik

Dubrovnik este unul dintre cele mai bune destinații de Anul Nou! Poate că ai vizitat de nenumărate ori orașul pe timp d vară, dar Revelionul este deosebit de minunat aici, prin atmosfera și ambianța unică. Cel mai frumos loc în care să te aduni cu prietenii sau familia este Stradun, strada din orașul vechi din Dubrovnik. Este perioada în care te bucuri de muzica live a formațiilor croate și de concertele de lumini. Datorită frumuseții lui, Dubrovnik este și o destinație aparte pentru Crăciun. Așa că ia-l în considerare pentru una dintre sărbători.

Revelion în Grecia

Nu puteam exclude Grecia din lista noastră cu vacanțe de Revelion. Știm că puțin se gândesc la ea ca la destinație de iarnă, dar, culmea, îți poate oferi multe. În Grecia poți încheia anul cu stil, într-un sejur de 5* cu wellness și spa. Sau, poți petrece printre greci autentici, dacă optezi pentru un sejur în Paralia Katerini, cu vizite la marile atracții din împrejurimi, precum Meteora, Edessa, Pozar. Trebuie doar să îți alegi povestea, să te gândești cum ți-ai dori să petreci sejurul de Revelion. Într-o sală de gală, ca de basm, sau într-un loc tradițional, ca-n vremurile de odinioară.

Revelion în Verona – Veneția

Verona, Veneția și…. o listă întreagă de alte destinații pentru romantici. Da, este poate cea mai populară opțiune pentru cupluri. Iar pentru o experiență completă, optează pentru circuitul cu autocarul. Îți oferă cele mai multe atracții și frumuseți din toate circuitele romantice, chiar și decât Parisul. Este destinația pe care să o alegi dacă vrei ceva special. Dacă vrei să îmbini romanticul cu finețea și rafinamentul. Te bucuri de Belgrad, ajungi la Casa si balconul Julietei, Piaţa del’Erbe, vezi Padova, admiri Campanilla, intri în Peștera POSTOJNA și savurezi bucătăria cu nenumărate influențe. Orice ai alege, pariez că vei avea o vacanță de Revelion cu adevărat unică.

Revelion în Viena

Europa are câteva locuri bune pentru a petrece Anul Nou și printre ele se află, fără dubiu, Viena. Seara începe aici cu traseul din Orașul Vechi, urmat de o cină de gală, baluri festive, operă și concerte. Îți alege ce îți dorești și petreci pe ritmuri de vals. Ce poate fi mai frumos? Piața Primăriei este locul în care se strâng mulți pentru spectacolul de artificii. Îl poți vedea, însă, din orice zonă a orașului. Centrul vechi al orașului se transformă într-o zonă de petrecere strălucitoare la miezul nopții. Mergi măcar pentru câteva minute, să trăiești atmosfera. Viena este o atracție și de Crăciun. Așa că ia în considerare un circuit de basm aici, în timpul uneia dintre sărbători. Vei fi fascinat de organizare.

Revelion în Praga

Acest mic regat este un basm în prag de Sărbătoare. Îl poți admira într-un circuit de Crăciun sau de Revelion. Perioadele sunt minunate. Există multe locuri de petrecere în Praga, precum croaziere pe râuri, baruri, cluburi și piața din Orașul Vechi, de unde îți poți începe Anul Nou, alături de turiști din toată lumea. Sărbătorile în Praga nu se limitează doar la artificii și programe culturale. Ele abundă și în petreceri. Bucură-te de mâncare excelentă, dansuri sau optează pentru o cină romantică pe croaziera de Jazz. Sau, pornește spre orașul Mic, turnul Petrin sau castelul Praga și admiră artificiile împreună cu cehii.