Sus

Aflata la doar 3 km de capitala insulei, statiunea Argassi este locul ideal pentru cei care vor sa imbine un concediu relaxant ziua cu seri pline de animatie.

De obicei, plajele apartin hotelurilor construite pe malul marii, iar marele avantaj este varietatea de taverne, cafenele si baruri deschise pana la orele diminetii.

Pentru pofticiosi recomandam taverna Zorba.

zorbasCu un puternic spirit traditional, aceasta taverna ofera cea mai larga varietate de mancaruri specifice, fiind unul dintre putinele localuri unde puteti savura stifado de iepure sau kleftico de pui. O varianta low-cost, dar cu preparate deosebite o reprezinta taverna Palacio del Moguer, unde pretul unui fel principal de mancare incepe de la 6 euro.

Din Argassi, autoritatile locale au pus la dispozitia turistilor un autobuz care face curse gratuite catre cele mai frumoase plaje din zona, aflate la aproximativ 10 km distanta: Vassilikos, Agios Nikolaos, Dafni, Gerakas, Banana Beach. Aceste plaje beneficiaza de un nisip fin, amenajari (sezlonguri, umbrele, beach bar), sporturi acvatice (Banana Beach).

Ca recomandare va propunem plaja hotelului Chryssi Akti, amplasat direct pe plaja statiunii Argassi, oferind o combinatie spectaculoasa intre mare si munte. In continuare, va puteti face o idee despre frumusetea acestuia.