× Hello Holidays

BACOLUX KORALIO cm

Eforie Nord, Jud. Constanta, Romania

  • 4

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

Localizare: Situat in Eforie Nord, Bacolux Koralio asigura tot confortul pentru un sejur pe litoralul romanesc, fiind o locatie complet renovata

Descriere: Resortul Bacolux Koralio este dotat cu 212 camere si apartamente, restaurant si terasa, lobby bar. Noua locatie, family friendly s-a deschis pe data de 1 iulie 2022 si completeaza destinatiile de vacanta aflate in portofoliul Bacolux Hotels Romania.

Camere:
- Koralio - o camera confortabila in care spatiul si designeul au fost prioritare. Patul confortabil cu salteaua de dimensiuni de 1.80 m, culorile inspirate de maul marii si calitatea materialelor folosite ofera linistea necesara pentru relaxare. Lenjeriile din 100% bumbac, precum si celelalte materiale folosite asigura confortul necesar vacantei. Dotari camera: wi-fi, aer conditionat, tv cu ecran plat, telefon, minibar, seif, apa plata, bomboane ciocolata, papuci, articole de baie (casca baie, sapun, gel de dus, sampon, lotiune de corp), uscator de par, baie cu cabina de dus, oglinda barbierit/machiaj, birou, 2 fotolii, balcon
- Queen Classic Family - acest tip de camera este perfect pentru a asigura confortul unei familii in vacanta. Pe langa patul generos, s-a adaugat o canapea pentru un copil, astfel incat fiecare membru al familiei sa poata avea spatiul si somnul de care are nevoie pentru a se intoarce din concediu incarcat cu energie. Calitatea saltelei, lenjeria din 100% bumbac si diminetile incepute zambind soarelui de pe balcon vor completa experienta de relaxare.
 Dotari camera: wi-fi, sistem de climatizare, tv cu ecran plat, telefon, minibar, seif, apa plata, bomboane ciocolata, papuci, articole de baie (casca baie, sapun, gel de dus, sampon, lotiune de corp), uscator de par, baie cu cabina de dus, oglinda barbierit/machiaj, canapea extensibila, birou, balcon
- King DeLuxe - pentru familiile cu 2 copii, acest tip de camera este alegerea perfecta. Patul cu saltea de 1.80 m, precum si canapeaua pentru un copil asigura locul confortabil pentru fiecare membru al familiei. Designul nou, culorile calde si lenjeriile de bumbac asigura confortul intregii familii si va pregateste pentru o noua zi de aventura.
 Dotari camera: wi-fi, aer conditionat, tv cu ecran plat, telefon, minibar, seif, expresor cu capsule cafea, ceai si zahar, apa plata, bomboane ciocolata, papuci, articole de baie (casca baie, sapun, gel de dus, sampon, lotiune de corp, kit de ras, kit dentar, kit igienic), uscator de par, baie cu cabina de dus, oglinda barbierit/machiaj, perie de haine, saltea confort ridicat, birou, canapea extensibila, balcon
- Executive Suite - o camera cu un design nou ce poate acomoda confortabil pana la 3 copiii cu ajutorul paului de 1.80 m dar si canapelei extensibile ce poate acomoda 2 copii. Lenjeria din 100% bumbac, salteaua de calitate si draperiile opace asigura relaxarea si confortul de care are nevoie intreaga familie. Pentru a ne asigura ca fiecare are spatiul necesar, aceasta camera a fost dotata cu 2 bai. 
Dotari camera: wi-fi, aer conditionat, tv cu ecran plat, telefon, minibar, seif, expresor cu capsule cafea, ceai si zahar, apa plata, bomboane ciocolata, papuci, articole de baie (casca baie, sapun, gel de dus, sampon, lotiune de corp, kit de ras, kit dentar, kit igienic), uscator de par, baie cu cabina de dus, baie cu cada,  oglinda barbierit/machiaj, fotolii, canapea extensibila, camera de zi, saltea confort ridicat, birou, 2 balcone.

Restaurant si masa: 
Hotelul dispune de un restaurant cu o capacitate de 400 de locuri, iar masa poate fi servita in regim demipensiune si all inclusive..
De asemenea, hotelul dispune de doua terase generoase.

Cazare cu mic dejun
Tariful include mic dejun si acces la piscina exterioara.
Prima masa servita este micul dejun in a doua zi a sejurului si ultima masa in ziua check-out-ului este micul dejun.
Micul dejun este servit in intervalul 07:30 - 10:00 si include bauturi non-alcoolice (apa plata, apa carbogazoasa, suc, ceai, cafea, cappuccino).
Bauturile incluse se servesc exclusiv in incinta resortului.
Masa se serveste in sistem bufet suedez.
Produsele din minibar nu sunt incluse in tarif.
Parcarea interioara este contra cost, avand locuri limitate.
Taxa de statiune nu este inclusa, aceasta se achita exclusiv la receptie.


Cazare cu demipensiune
Tariful include mic dejun, cina si acces la piscina exterioara.
Prima masa servita in ziua check-in-ului este cina si ultima masa in ziua check-out-ului este micul dejun.
Micul dejun este servit in intervalul 07:30 - 10:00 si include bauturi non-alcoolice (apa plata, apa carbogazoasa, suc, ceai, cafea, cappuccino).
Cina este servita in intervalul 18:30 - 20:30 si include bauturi non-alcoolice (apa plata, apa carbogazoasa).
Bauturile incluse se servesc exclusiv in incinta resortului.
Mesele se servesc in sistem bufet suedez.
Produsele din minibar nu sunt incluse in tarif.
Parcarea interioara este contra cost, avand locuri limitate.
Taxa de statiune nu este inclusa, aceasta se achita exclusiv la receptie.


Cazare cu all inclusive light
Tariful include mic dejun, pranz, gustare, cina si acces la piscina exterioara.
Prima masa servita in ziua check-in-ului este cina si ultima masa in ziua check-out-ului este micul dejun.
Program de servire al meselor si al bauturilor:
Mic dejun: 07:30 - 10:00
Pranz: 12:30 - 14:30
Gustare: 16:00 a 17:00
Cina: 18:30 - 20:30
Cafea & Soft Drinks: 07:30 a 22:00
Racoritoare si alcoolice soft: 10:00 a 22:00
Spirtoare: pe durata pranzului si a cinei
Bauturile incluse
Cafea & Soft Drinks: cafea, cappucinno, ceai, apa plata, apa carbogazoasa, sucuri naturale a draft
Racoritoare: pepsi regular, pepsi max, mirinda, seven-up a draft
Alcoolice soft: bere, vin alb/rose/rosu - draft
Spirtoase: vodka, whiskey, coniac, crema de whisky
Bauturile incluse se servesc exclusiv in incinta resortului.
Produsele din minibar nu sunt incluse in tarif.
Parcarea interioara este contra cost, avand locuri limitate.
Taxa de statiune nu este inclusa, aceasta se achita exclusiv la receptie.

Facilitatile hotelului: 
Sunt disponibile urmatoarele facilitati si servicii: 
- Piscina exterioara pentru adulti 
- Piscine exterioare pentru copii 
- Spatii de joaca pentru copii in interior si exterior 
- Meniu de bauturi a-la-carte 
- Program de divertisment adulti 
 - Echipa de animatori dedicata copiilor 
- Acces la sezlonguri la piscina exterioara in limita disponibilitatii 
- Acces la sezlonguri la plaja Belona
Program facilitati: 
- Acces piscine exterioare zilnic / 08:00 - 20:00 
- Program divertisment pentru copii / zilnic / se vor anunta in locatie 
- Program locuri de joaca pentru copii/ zilnic/ 08:00 a 20:00 
- Program divertisment adulti / zilnic / 19:00-22:00 

Alte informatii: 
- Pe durata sejurului fiecare oaspete (adultii) beneficiaza de papuci, halate si prosoape pentru sezlonguri. 
-  In incinta resortului, oaspetii au acces gratuit si nelimitat la internet WI-FI. 
- Parcarea este contra-cost si supravegheata in limita disponibilitatii (capacitate limitata).  Resortul nu isi asuma raspunderea pentru eventualele daune petrecute in parcare. 
- Pe durata sejurului, fiecare oaspete beneficiaza de sezlonguri la plaja Belona. Aceasta plaja se afla la o distant de 10 minute (de mers pe jos), la 700 de m. Accesul la sezlonguri se face pe baza bratarilor si a tichetului primit de la receptie in momentul cazarii.
- Check-in la receptie incepand cu orele 16:00 in ziua sosirii 
- Check-out la receptie pana la orele 12:00 in ziua plecarii 

Atractii: Eforie Nord este o statiune estivala binecunoscuta turistilor, in ultimii ani a cunoscut numeroase modificari urbanistice prin reconfigurarea si modernizarea falezei iar zona verde a fost repusa in valoare. De asemenea, din 2021 turistii se ot bucura de o priveliste de la inaltimea Rotii Panoramice, instalata pe faleza statiunii. 
Miniportul turistic este o alta atractie a statiunii, se pot inchiria diferite tipuri de ambarcatiuni pentru plimbari in largul marii.

Incepand cu sezonul 2022 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 3 lei/persoana/zi, conform HCL. 325/17.12.2021. Persoanele cu dizabilitti si copiii sub 14 ani sunt scutiti de la plata acestei taxe.



Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
 

Alte hoteluri in zona

Anca

Anca

Eforie Nord, Jud. Constanta, Romania

  • 4
  • 3
  • 4 Nopti / / Transport individual
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 08.09.2024

de la 380 Lei/pers.

Hotel Angely

Hotel Angely

Eforie Nord, Jud. Constanta, Romania

  • 5
  • 3
  • 5 Nopti / / Transport individual
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 03.06.2024

de la 459 Lei/pers.

Vila Trip

Vila Trip

Eforie Nord, Jud. Constanta, Romania

  • 5
  • 3
  • 5 Nopti / / Transport individual
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 01.09.2024

de la 306 Lei/pers.

Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

În perioada 27-31.03.2024 am avut deosebită satisfacție de a vizita prin intermediul Hello Halydais metropola fascinanta, plina de istorie tumultuoasa-Istambul. A fost o experienta memorabila prin fa...

Monac Constantin, 05.04.2024 Citeste mai mult

În perioada 27-31.03.2024 am avut deosebită satisfacție de a vizita prin intermediul Hello Halydais metropola fascinanta, plina de istorie tumultuoasa-Istambul. A fost o experienta memorabila prin fa...

Monac Constantin, 05.04.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn