× Hello Holidays

California

Cap Aurora, Jud. Constanta, Romania

  • 3

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului

Hotel California este membra a grupului hotelier CoHotels si este asezat pe o peninsula cu aspect de promontoriu care inainteaza spectaculos in mare si beneficiaza de o arhitectura unica in peisajul litoralului romanesc. Confortul defineste de asemenea stilul California, prin camerele si apartamentele recent renovate si redecorate si serviciile personalizate si prietenoase oferite oaspetilor.

Localizare
Hotelul este situat la limita dintre statiunile Cap Aurora si Jupiter, la doar 15 m de plaja privata.

NOU! Concept Family All Inclusive:
 
  • Acces si sezlong cu umbrela (in limita disponibilitatilor), la piscina Hotelului California;
  • Acces la sauna si jacuzzi la Hotel California;
  • 2 sezlonguri cu umbrela incluse/camera pe plaja Copiilor si pe plaja California pentru toti turistii cazati in hotelurile Grupului CoHotels, in conditiile rezervarii acestora exprimand optiunea de plaja pentru intreg sejurul (la consierge); La fiecare din cele doua sectoare de plaje, turistii beneficiaza de dj si echipe de animatori, care vor umple momentele petrecute la soare cu jocuri si concursuri captivante;

  • Restaurant Delta (AI) - Orchestra live, solisti, trupe de dansatori, momente comice si de magie, animatori, intr-un cuvint spectacol seara de seara;
  • Restaurant California (AI) - atmosfera romantica, muzica live, in fiecare seara la terasa piscinei cu vedere la mare;
  • Restaurant aCucina Italianaa a a-la-carte a bucataria mediteraneana, canzonetele italiene, cuptorul de pizza cu lemne, toate intr-o gradina atent amenajata.- serviciu cu plata;
  • Restaurant Fish & Grill a  a-la-carte - In acordurile pianului, pe malul marii. - serviciu cu plata;
  • 30 min. Aquagym pe plaja Jupiter;
  • Internet Wifi gratuit;
  • Internet Cafe, Xbox si PS3 Club. - serviciu cu plata.
 
Sistem de servire al meselor si bauturilor:
 
In regim bufet: mic dejun (0730-1000), gustare (1000-1230), pranz (1230-1500), gustare (1500-1900) si cina (1900-2130).
Gustare dimineata : fructe, fursecuri, crostata, chec etc.
Gustare dupa-amiaza : pizza, hot-dog, inghetata, gogosi, porumb fiert, fructe.
Bauturile alcoolice si non-alcoolice incluse se pot servi, astfel:
1.      Baruri restaurante in timpul programului de masa: apa, sucuri, cafea, ceai, bere draft, vin alb/roze/rosu draft, bauturi alcoolice.
2.      Baruri plaje in intervalul 0700-1900: apa, sucuri, cafea, ceai, bere draft.
3.      Piano Bar in intervalul 0800-2400: apa, sucuri, cafea, ceai, bere draft, vin alb/roze/rosu draft, bauturi alcoolice.
4.      Bar piscina California in intervalul 0800-2400: apa, sucuri, cafea, ceai bere draft, vin alb/roze/rosu draft, bauturi alcoolice.
Bauturi alcoolice incluse: whiskey, vodka, vermut alb/rosu, , crema de whiskey, gin, digestiv.
 
Clubul Copiilor a TOTUL INCLUS pentru turistii Cohotels
 
              Casa cu Povesti a pe scena de sub cupola teatrului din parcul de distractii aBaby Landa vor fi prezentate zilnic spectacole interactive de teatru pentru copii, sustinute de actori profesionisti.
             Centrul de Dans si Atitudine a cursurile de initiere in dans si expresie corporala vor fi insosite de cursuri Zumba pentru mamici si copii.
             Atelierul de Creatie a intr-un spatiu special amenajat, animatori profesionisti ii vor introduce pe copii in fiecare zi in tainele modelajului, picturii, artei origami. O expozitie va reuni, saptamanal, cele mai reusite creatii ale micilor cursanti.
             Scoala de Teatru a pentru toti copiii pasionati de actorie, o trupa de profesionisti va sustine zilnic cursuri de initiere in acest univers fascinant. Un spectacol saptamanal, va da ocazia punerii in practica a celor invatate.
             Plaja Copiilor a o intreaga plaja apartinand grupului Cohotels este amenajata cu mini- piscine, tobogane, jocuri gonflabile. O echipa de animatori profesionisti se va dedica organizarii jocurilor si concursurilor pentru cei mici. Pe langa amenajarile de plaja, special pentru mamici, tatici si bunici vor fi puse la dispozitie jocuri de table si sah.
             Babyland (1630- 2300) a unicul parc de distractii interactive pentru copii din Sudul litoralului. Aici veti gasi instalate noile modele de tobogane, plase elastic si curse cu obstacole. In fiecare seara, petrecerile tematice si parada personajelor de poveste ii vor avea ca invitati speciali pe Batman, Spiderman, Elsa, Minionii si mai vechii eroi din povestiriile cu pirati si indieni.
Gradinita cu program de babysitting (0900-1200 si 1600-2100) - locul in care iti poti lasa copilul sub atenta supraveghere a educatorilor hotelului.
 

Facilitati

Hotelul are un restaurant cu specific romanesc si international, piscina exterioara pentru adulti si copii, sauna finlandeza, jacuzzi, schimb valutar, room service (contra cost), transport bagaje (contra cost), rent-a-car, asistenta medicala (contra cost), parcare (contra cost), 2 sali de conferinta (capacitate intre 40 si 60 locuri).
Hotelul are plaja privata cu bar care este situata intr-unul din micile golfuri ale peninsulei Cap Aurora pe o intindere de cateva sute de metri cu nisip fin, care se acceseaza coborand direct din hotel si care reuneste toate elementele unei vacante de poveste: marea ispititoare, soarele arzator, umbreluta ocrotitoare, sezlongul confortabil, cocktailuri speciale (oferite direct la sezlong de la barul cu terasa care deserveste plaja), spectacole live, jocuri si concursuri.

Gratuitati , discount-uri si facilitati suplimentare:
 
-      Intrare gratuita si sezlong cu umbrela (in limita disponibilitatilor), la piscina Hotelului California;
-      Intrare gratuita la sauna si jacuzzi la Hotel California;
-      2 sezlonguri gratuite/camera cu umbrela pe plaja Copiilor, pe plaja Jupiter si pe plaja California pentru toti turistii cazati in hotelurile Grupului CoHotels, in conditiile rezervarii acestora exprimand optinunea de plaja pentru intreg sejurul (la consierge); La fiecare din cele trei plaje turistii beneficiaza de dj si echipe de animatori, care vor umple momentele petrecute la soare cu jocuri si concursuri captivante;
-      Aqua gym gratuit dimineata pe Plaja Jupiter, iar dupa-amiaza la piscina hotelului California
-      Restaurant Delta (AI) - Orchestra live, solisti, trupe de dansatori, momente comice si de magie, animatori, intr-un cuvint spectacol seara de seara;
-      Restaurant California (AI) - atmosfera romantica, muzica live, in fiecare seara la terasa piscinei cu vedere la mare;
-      Restaurant aCucina Italianaa a a-la-carte -  bucataria mediteraneana, canzonetele italiene, cuptorul de pizza cu lemne, toate intr-o gradina atent amenajata. a serviciu cu plata
-      Restaurant Fish & Grill  a a-la-carte a In acordurile pianului, pe malul marii. a serviciu cu plata
-      Internet Wifi gratuit;
-      Internet Cafe, Xbox si PS3 Club. a serviciu cu plata
 
 




Facilitati copii
Hotelul ofera un club pentru copii, Baby Land, situat in statiunea Jupiter, in cadrul complexului, intr-un parc de 2700 mp in aer liber si ofera copiilor emotia descoperirii unor noi aventuri intr-un loc de joaca cu standarde ridicate de confort si siguranta si cu intreaga suprafata acoperita cu protectie spongios pentru a preveni loviturile.
Parcul ii va surprinde pe micuti cu tobogane cu apa, traseu cu obstacole, teren de fotbal gonflabil pentru echipe de 4-6 jucatori, saltea gonflabila pentru sarituri si alte spatii cu design special.
Parintii isi pot supraveghea copiii de langa locul de joaca, unde echipa Baby Land va poate servi cu cafea, capuccino, inghetata, racoritoare, sucuri proaspete sau orice altceva ce va atrage din meniul barului-terasa sau pot profita din plin in acest timp de linistea si confortul unei vacante speciale optand pentru serviciul de baby-sitting.

Gradinita cu baby sitting
- Gratuit, zilnic intre 12-23.
 
Clubul Copiilor - Gratuit pentru toti turistii Cohotels:
Casa cu Povesti - pe scena instalata in cadrul Complexului Cohotels vor fi prezentate zilnic spectacole interactive de teatru pentru copii, sustinute de eroi din basme si personaje din desene animate. Pe aceeasi scena vor fi prezentate si programe muzicale, reprezentatii de balet si numere de magie, invitati speciali.
 
Centrul de Balet si Dans - cursuri de initiere in dans, balet si expresie corporala vor fi completate de stagii la care vor fi invitati membri ai cluburilor de dans din intreaga tara.
 
Atelierul de Creatie
 - intr-un spatiu special amenajat, animatori profesionisti ii vor introduce pe copii in tainele modelajului, picturii, artei origami. O expozitie va reuni, saptamanal, cele mai reusite creatii ale micilor cursanti.
 
Scoala de Teatru - pentru toti copii pasionati de actorie, o trupa de profesionisti va sustine zilnic cursuri de initiere in acest univers fascinant. Un spectacol saptamanal, va da ocazia punerii in practica a celor invatate.
 
Plaja Copiilor - o intreaga plaja apartinand grupului Cohotels, amenajata cu mini- piscine, tobogane, jucarii gonflabile unde o echipa de animatori profesionisti se va dedica organizarii jocurilor, concursurilor si supravegherii celor mici. Pe langa amenajarile de plaja, special pentru mamici, tatici si bunici vor fi puse la dispozitie jocuri de table si sah si darts.
 
Parcul copiilor (Baby Land) - in singurul parc de distractii pentru copii, din Sudul litoralului, veti gasi noile modele de tobogane, plase elastice, curse cu obstacole, circuit masinute electrice. In fiecare seara, petrecerile tematice ii vor avea ca invitati speciali pe Batman, Spiderman, zana Ariel si mai vechii eroi din povestiriile cu pirati si indieni.

Program club copii:
duminica-vineri
9:00 - 11:30 - Program de animatie si concursuri pe plaja copiilor
16:00 - 17:30 - Balet & Dance center, ateliere de creatie
17:30 - 18:30 - Scoala de magie
18:30 - 20:00 - Program de animatie si concursuri la Baby Land
20:00 - 21:00 - Spectacol Teatru pentru copii
21:00 - 22:30 - Petrecere pentru copii la Baby Land

sambata
9:00 - 11:30 - Program de animatie si concursuri pe plaja copiilor
16:00 - 17:30 - Balet & Dance center, ateliere de creatie
17:30 - 18:30 - Scoala de magie
18:30 - 20:00 - Program de animatie si concursuri la Baby Land
20:00 - 21:00 - Spectacol premiere
21:00 - 22:30 - Petrecere pentru copii la Baby Land

Camere
Hotelul ofera optiunea alegerii intre 110 camere cu doua paturi si 3 apartamente dotate cu baie proprie cu dus si balcoane mobilate. Aproape toate camerele au vedere la mare.
                                                                                                                                                            Tipuri camera
Dubla Standard
Apartament

Dotari camera
Camerele sunt dotate cu: frigobar, aer conditionat individual, TV cablu, telefon direct international, balcon.
SERVICII ALL INCLUSIVE
 
Mic dejun (730-1000), pranz (1230-1500) si cina (1900-2130) bufet suedez, gustare (1600-1800), bauturi alcoolice si non-alcoolice incluse in timpul meselor in restaurantul hotelului si la barurile special amenajate, astfel:
Baruri restaurante : apa, sucuri, cafea, ceai, bere draft, vin alb/roze/rosu draft, bauturi alcoolice
Baruri plaje: apa, sucuri, cafea, ceai, bere draft, bauturi alcoolice
Piano Bar: apa, sucuri, cafea, ceai, bere draft, vin alb/roze/rosu draft
Bar piscina: apa, sucuri, cafea, ceai, bere draft, vin alb/roze/rosu draft, bauturi alcoolice
Bauturile non-alcoolice si alcoolice se pot servi in intervalul 800-2400.
 
 

Altele
Check in: 18:00
Check-out: 12:00

Facilitati copii: (in camera cu 2 adulti):
- Gratuit cazare cu pat suplimentar pentru primul si al doilea copil intre 0-11,99 ani
- Gratuit pensiune completa pentru primul si al doilea copil intre 0-11,99 ani daca parintii achizitioneaza pensiune completa (pentru copii se va comanda din meniu special, gratuit).
-copiii peste 12 ani achita integral valoarea unui loc de cazare si beneficiaza de pat suplimentar.

Nu sunt acceptate animalele de companie.

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
 

Alte hoteluri in zona

California

California

Cap Aurora, Jud. Constanta, Romania

  • 6
  • 3
  • 6 Nopti / All Inclusive / Transport individual
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 05.09.2024

de la 1870 Lei/pers.

Mera Onix

Mera Onix

Cap Aurora, Jud. Constanta, Romania

  • 5
  • 4
  • 5 Nopti / All Inclusive / Transport individual
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 01.09.2024

de la 2555 Lei/pers.

Diamant

Diamant

Cap Aurora, Jud. Constanta, Romania

  • 5
  • 3
  • 5 Nopti / / Transport individual
  • tarif cu taxe , valabil pentru plecarea 01.09.2024

de la 472 Lei/pers.

Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

În perioada 27-31.03.2024 am avut deosebită satisfacție de a vizita prin intermediul Hello Halydais metropola fascinanta, plina de istorie tumultuoasa-Istambul. A fost o experienta memorabila prin fa...

Monac Constantin, 05.04.2024 Citeste mai mult

În perioada 27-31.03.2024 am avut deosebită satisfacție de a vizita prin intermediul Hello Halydais metropola fascinanta, plina de istorie tumultuoasa-Istambul. A fost o experienta memorabila prin fa...

Monac Constantin, 05.04.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn