× Hello Holidays

Circuit ISLANDA 8 zile

Reykjavik, Islanda

  • 3

Cauta vacanta dorita

Alege vacanta dorita completand campurile de mai jos

Important! Anumite unitati de cazare au un minim de sedere intre 2-7 nopti.
In cazul in care cautarea dvs. nu a generat rezultate va rugam sa o refaceti pe un numar mai mare de nopti.
Camere la cerere - cu reconfirmare in max 48 de ore
Camere disponibile - cu confirmare imediata

Descrierea Hotelului


Ziua 1. BUCURESTI - REYKJAVIK

Intalnire cu reprezentantul agentiei la ora 04:00 in aeroportul Henri Coanda din Bucuresti pentru imbarcare la zborul spre Reykjavik. Sosim in capitala Islandei, cea mai nordica din lume, aflata in apropiere de Cercul Polar. In drum spre hotel, ne bucuram de un tur panoramic al orasului de aproximativ 2 ore, in care vom descoperi parte din arhitectura uimitoare si principalele elemente culturale legate de istoria vikingilor. Cazare hotel zona Reykjavik si timp liber.

 

Ziua 2. REYKJAVIK - SELFOSS - FLUDIR - REYKHOLT  (cca. 250 km)

Mic dejun. Pornim intr-o calatorie unica, un traseu supranumit “de aur”, datorita importantelor obiective aflate pe parcursul sau. Primul popas il vom face la Parcul National Thingvellir, locul in care s-a constituit primul parlament al tarii, in anul 930, pentru ca mai apoi, in anul 1944, tot aici, sa fie declarata independenta fata de Danemarca, iar in anul 2000 sa fie sarbatoriti 1000 de ani de crestinism. Ne bucuram de cadrul natural spectaculos si povestim despre Stanca si Consiliul Legii, dar si despre placile tectonice, aici gasim dovezi ale migratiei continentelor. Continuam cu asa numita Cascada de Aur – Gulfoss, una dintre cele mai frumoase din lume si ne indreptam catre Geysir, cea mai vestita zona geotermala a Islandei. Imortalizam lacul vulcanic Kerid, format cu aproximativ 3000 de ani in urma si vizitam Biserica Skalkolta – resedinta episcopilor islandezi. Dupa o zi atat de plina ne rasfatam cu un program relaxant la apele termale de la Laguna Secreta, una dintre cele mai vechi piscine naturale din Islanda, incadrata intr-o vale ingusta si inconjurata de peisaje unice (intrarea si prosopul sunt incluse in tarif ). Seara cazare hotel in zona Reykholt.

 

Ziua 3. REYKHOLT - SKAFTAFELL

Mic dejun. Astazi exploram coasta de sud a Islandei, iar prima oprire o vom face la Seljalandsfoss, impresionanta cascada, folosita de Justin Bieber, in anul 2004 ca decor pentru unul dintre videoclipurile sale. Continuam cu o alta cascada incantatoare, Skogafoss si daca conditiile meteo permit ajungem la ghetarul Solheimajokull. Coboram de la munte la mare, pentru a vizita Plaja neagra Reynisfjara, una dintre cele mai fascinante din lume, o intindere de nisip negru, marginita de coloane de bazalt de aceeasi culoare. Cazare la hotel in zona Skaftafell, Dupa cina, in jur de ora 21.00 pornim intr-un tur nocturn de aproximativ 2 ore, pe parcursul caruia ne vom lasa cuceriti de magia Aurorei Boreale (in functie de conditiile atmosferice).

 

Ziua 4. TURUL COASTEI DE EST

Mic dejun. Ne indreptam spre frumosul lac glaciar Fjallsarlon, unde optional (60 €) va puteti imbarca pe barcile Zodiac pentru o experienta unica, o plimbare pe lacul inghetat, printre icebergurile plutitoare.  Urmatorul popas il vom face la “laguna raului de gheata” sau Joculsarlon in limba islandeza, una dintre cele mai putin locuite zone ale tarii, dar unde natura si-a desavarsit opera, creand uimitoare si unice sculpturi de gheata. Imortalizam ghetarii plutitori, plaja de diamant si daca avem noroc cateva foci prietenoase. Drumul nostru continua de-a lungul Fiordului estic cu cateva opriri pentru a ne delecta cu frumusetea peisajelor inghetate si ajungem la Modrudalur, unde se afla hotelul Fjalladurd, situat la cea mai mare altitudine din Islanda. Dupa o sesiune de fotografii pornim spre hotel nostru pentru cazare.

 

Ziua 5. KRAFLA - NAMASKARD - DIMMUBORGIR - SKUTUSTADIR - MYVATN

Mic dejun. Incepem ziua cu un alt lac, este vorbe de Krafla, aflat intr-una dintre cele mai active zone vulcanice ale Islandei, ceea ce a permis construirea unei centrale, care transforma in energie verde uriasul potential subteran, alimentand zona de nord. Continuam cu o minune geotermala, Namaskard fiind vestita pentru izvoarele calde, baile sulfurice si de namol. Apoi, daca ne permit conditiile meteo ajungem la Muntele Hverfell, admiram formatiunile de lava de la Dimmuborgir, pentru a incheia ziua cu o alta cascada unica – Godafoss. Seara cazare hotel zona Myvatn.

 

Ziua 6. AUREYRI - DALVIK - GLAUMBAER - BORGARNES

Mic dejun. Dimineata ajungem la Aureyri, un cochet si pitoresc orasel nordic, aflat la doar 100 de km distanta de Cercul Polar, considerat unul dintre cele mai frumoase din Islanda. Dupa vizita pornim spre Dalvik, unde va propunem optional un program de aproximativ 3 ore in care vom afla lucruri incredibile, urmarind activitatea impresionantelor balene. In continuarea programul nostru avem programata o alta vizita interesanta, de acesta data la Muzeul Fermelor, o expozitie in aer liber, cu case traditionale, conectate prin tuneluri subterane. Seara cazare in zona Borgarnes.

 

Ziua 7. BORGARNES - REYKHOLD - BORGAFJORDUR - KEFLAVIK

Mic dejun. Este momentul sa revenim in sudul insulei. Pe traseu ne oprim la cascadele Hraunafoss si Barnafoss, iar seara ajungem la Laguna Albastra, optional intrare si prosop – 70 €. Seara cazare in Reykjavik.

 

Ziua 8. KEFLAVIK

Mic dejun. Dimineata avem programat un scurt tur al Peninsulei Reykjanes, pe parcursul caruia vom avea ocazia sa ne oprim la podul care marcheaza trecerea dintre continente. Continuam catre aeroport, pentru zborul spre Romania.

Datorita dinamicitatii domeniului disponibilitatea ofertelor se modifica de la un moment la altul. De aceea ofertele sunt valabile in limita locurilor disponibile. Agentia nu este responsabila pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre informatiile privind tarifele si alte detalii din site si informatiile primite in agentie. In aceste cazuri vor avea prioritate, intotdeauna, informatiile primite in agentie.

Touroperatorii au, de obicei, propriile clasificari atunci cand evalueaza o unitate de cazare, daca nu exista alte prevederi. Clasificarile ce sunt afisate in acest website sunt clasificari proprii si sunt o incercare de a oferi o ghidare pentru calitatea generala a proprietatilor din oferta. Clasificarile universale ale touroperatorilor sunt, de obicei, bazate pe constatarile / feedback-ul clientilor si ale senior managerilor din tara si strainatate.

Daca este cazul, evaluarile oficiale sunt date de catre autoritatile din fiecare tara si au tendinta de a da o clasificare corecta bazata pe standardele relative din tara respectiva.

Recenzii

Recenzie adaugata cu succes!

Scrie si tu o recenzie!

Pentru a adauga o recentie trebuie sa intri in contul tau! Acceseaza butonul de mai jos pentru a intra in cont!
Intra in cont!
 
Zeci de mii de TURISTI FERICITI
CALITATEA ne defineste
SIGURANTA e prioritatea noastra
TARIFELE ne recomanda

ABONEAZA-TE
si fii la curent cu cele mai mari REDUCERI!

CE ZIC CLIENTII NOSTRI

Azi 10 03 2024 am fost intr o excursie de 1 zi minunată, multumesc atât șoferului cât și ghidului ptr faptul că ne au facut ziua frumoasă

Constantin Marinita, 10.03.2024 Citeste mai mult

Nu am calatorit cu d-vs, dar mi-as dori!

Labont Eugenia, 12.02.2024 Citeste mai mult

intra in comunitatea noastra

Facebook Instagram YouTube TikTok LinkedIn